Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Blamáž, na ktorú sa pozeralo celé Slovensko, hovorí Radivojevič o prehre Dukly. Zo systému bol guláš

TRENČÍN - Hokejisti Dukly Trenčín vybuchli v tretej tretine zápasu v Nových Zámkoch, keď päťkrát inkasovali v poslednej časti hry. Asistent hlavného trénera Branka Radivojevič bol v rozhovore pre klubový web nesmierne otvorený.
Zdroj: 36827
Zdieľajte:

"Za všetkých trénerov môžem povedať, že v poslednej tretine sme cítili priam až bezmocnosť, kedy nebol nikto, kto by zodvihol zástavu zo zeme a nakopol to tam. Bol stav 1:1, dostali sme presilovku, no tie naše sú v skutku katastrofálne. Mám dojem, že skôr je to pre nás nevýhoda, než výhoda," hovorí Radivojevič pre hkdukla.sk.

Prečítajte si aj

Cehlárik a Hrivík spoločne zariadili ďalšie víťazstvo ich Leksandu

"Každý začal hrať svoj hokej. Zo systému vypadol jeden, druhý a už z toho bol guláš. Potom nám to prišlo, že z hráčov už nikto ani nechcel puk a každý sa chcel zbaviť zodpovednosti. Keď sa bojíme, tak nehrajme. To nebolo o tom, že nám nešli nohy, ale nám nešli hlavy. Tá tretia tretina bola blamáž, na ktorú sa pozeralo celé Slovensko," bez servítky hovoril bývalý skvelý slovenský hokejista.

Pokojne sa môže stať, že aj vzhľadom na prehru 1:5 z kádra Dukly Trenčín niekto odíde: "Momentálne je všetko otvorené a to aj pohyb v kádri, ale zatiaľ nič nie je definitívne. Každý je strojcom svojho šťastia," dodal Branko Radivojevič pre hkdukla.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkdukla.sk

Diskusia

Podobné články