Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Marek Ďaloga bude dočasne pôsobiť v materskom klube v Tipos Extralige

ZVOLEN - Slovenský obranca Marek Ďaloga sa dohodol na krátkodobom kontrakte s materským tímom HKM Zvolen. Klub o tom informoval na svojej facebookovej stránke.
Zdroj: 34030
Zdieľajte:

Nastúpi už v utorok v Nových Zámkoch: "Doteraz to boli len tréningy bez zápasu a som rád, že tréner Oremus mi ponúkol miesto v zostave. Nateraz by to mali byť dva najbližšie zápasy, čo bude ďalej, ukáže čas. Situácia sa mení každým dňom a je ťažké niečo si plánovať, od leta s tým už mám svoje skúsenosti. Preto sa teraz sústredím na moje prvé dve vystúpenia v sezóne, na ktoré sa veľmi teším. Ostatné bude závisieť od ďalšieho vývoja," povedal pre hkmzvolen.sk.

Prečítajte si aj

Zahral si v NHL, aj najvyššiu slovenskú súťaž: Odohrá poslednú sezónu a bude hasičom

31-ročný ofenzívny obranca s výbornými korčuliarskymi schopnosťami minulú sezónu odohral za Spartu Praha a Dinamo Riga. Predtým hrával za švédsku Moru, nadnárodnú KHL si okúsil aj ako hráč tímov Slovan Bratislava, Kunlun Red Star či AK Bars Kazaň. V Česku dva roky obliekal dres Pardubíc. Ďaloga reprezentoval Slovensko na piatich seniorských MS, jedných ZOH 2018, dvoch MSJ a raz aj na MS do 18 rokov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články