Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pozitívny, ale bezpríznakový, Chudý ocenil príchod britského šampióna

MICHALOVCE - Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce vykorčuľovali na ľad po pár dňoch odpočinku.
Zdroj: 36954
Zdieľajte:

Zemplínčania minulý týždeň ohlásili 17 pozitívnych na nový koronavírus. Nákaza sa nevyhla nielen hráčskej kabíne, ale aj niektorým členom realizačného tímu. "Test mi vyšiel pozitívne, ale bol som absolútne bezpríznakový. Pár dní som teda pobudol v karanténe," uviedol hlavný tréner michalovskej Dukly Miroslav Chudý. "Niektorí chalani už trénovali od minulej stredy. Mužstvo je viac-menej pokope, akurát ešte čakáme za juniormi, ktorí sú v karanténe," pokračoval michalovský lodivod na tému COVID-19.

Prečítajte si aj

Negatívni hráči Slovana Bratislava sa vrátili do tréningu, tím viedol Róbert Döme

Michalovce stihli doteraz odohrať len dva súťažné zápasy. V oboch zaznamenali stopercentnú úspešnosť. Najbližšie by mali nastúpiť v košickej Steel aréne tento piatok. Veria, že sa tak stane. "Dúfame, že to je isté. Verím, že sa nič nestane do nedele, keď máme hrať so Zvolenom. Ten je zatiaľ v poriadku. Nastavili sme sa tak, že oba zápasy ideme hrať." Vedenie klubu hluché obdobie bez hokeja využilo na príchod novej tváre do obranných radov. V kádri sa hlásila zámorská posila Kanaďan Mark Louis. Ostatné štyri roky strávil v Cardiffe Devils, odkiaľ si zobral dva britské tituly.

Prečítajte si aj

S ktorými klubmi sa v prípade odchodu z Bostonu spája Zdeno Chára?

"O tomto hráčovi sme si zisťovali nejaké veci. Hľadali sme ofenzívny typ obrancu. Myslím si, že to Mark spĺňa. Je to tvrdý hokejista a výborný korčuliar. Teraz sa vyskytol ideálny čas, aby sme doplnili tím, preto sme do toho išli," nechal sa počuť smerom k 33-ročnému obrancovi z Kanady. Michalovčania obranu vyriešili. Nastane zmena aj v útoku?

"Nemyslím si. Ako posledný prišiel Češík a okrem toho máme k dispozícii mladých hráčov ako Török, Ragan, Farkaš či Chalupa. Útok nepotrebuje posilniť. Keď narazíme na zranenia, alebo pokles formy, máme to kým nahradiť," pridal bodku na záver Miroslav Chudý.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články