Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zápasové tempo sa nedá natrénovať a práve to rozhodlo, hodnotil Vopelka. Ľutoval aj množstvo nevyužitých presiloviek

ZVOLEN - V Košiciach tento rok stavili pri legionároch na takmer čisto českú stopu. V prvom stretnutí sezóny pri prehre 3:5 vo Zvolene sa gólovo presadili iba zástupcovia našich susedov. Jeden zo zásahov zaknihoval Lukáš Vopelka, u nás známy z dresov Slovana Bratislava aj Dukly Trenčín.
Zdroj: 36551
Zdieľajte:

Ani jeho pekné sólo, ktoré začalo na stredovej čiare a viedlo k zakončeniu pomedzi betóny Rahma, nepomohlo k bodom: "Najnáročnejšie bolo to, že sme nemali zápasové tempo. To je to, čo sa nedá natrénovať a bohužiaľ nám to chýbalo. Zvolen nás z tohto pohľadu prešiel. Spravili sme časté chyby a to rozhodlo," uvedomoval si Vopelka.

Košičania sa síce snažili a boli hladní po hokeji, no Zvolen bol efektívnejší: "Možno sme nejaké šance mali, ale nebol v tom taký pokoj na hokejke a v zakončení. Puky nám často preskakovali čepele. Robili sme chyby z hry. Bohužiaľ, tá pauza bola poznať," povzdychol si.

Prečítajte si aj

Vymenil hokejku a takmer strelil hattrick: Ušetril som sto eur, smeje sa Kelemen. Mrzí ho spor s Chovanom

Zverenci trénera Šťastného mali k dispozícii aj veľa presiloviek, nevyužili žiadnu: "Mali sme strašne veľa presiloviek a keby nám fungovali aspoň z polovice, tak sme mohli vyhrať, pretože sme ich mali extrémne veľa, ale ide to ruka v ruke s tým zápasovým tempom, pretože to nenatrénujeme," nadviazal.

"Prvý zápas však máme za sebou, môžeme sa od neho odraziť. Prehrali sme a ani ja som sám so sebou nebol spokojný. Hernú pohodu získam vtedy, keď budeme vyhrávať. Zatiaľ sa mi v Košiciach veľmi páči. Je blbé to hovoriť, keď prehráme, ale Košice ako organizácia sa mi veľmi páči," dodal Lukáš Vopelka pre hokejovysvet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články