Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Vymenil hokejku a takmer strelil hattrick: Ušetril som sto eur, smeje sa Kelemen. Mrzí ho spor s Chovanom

ZVOLEN - Nedeľné stretnutie vo Zvolene malo počas dvoch tretín jasného vládcu zápasu. Domáci HKM prečkal úvod a napriek mnohým vylúčeniam neinkasoval. Potom postupne strelil päť gólov. V treťom dejstve už Košičania stratu doháňali márne, no trikrát sa im podarilo prekonať Rahma.
Zdroj: 33212
Zdieľajte:

Mužom zápasu sa stal dvojgólový Miloš Kelemen, pridal aj jednu asistenciu. Navyše, dostal sa do ďalších asi troch veľkých šancí na zaknihovanie hattricku: "Visel na vlásku, ale aspoň som ušetril sto eur do banku na ďalší zápas," smial sa mladík po stretnutí: "V tej šanci na konci stretnutia ma pekne brankár vychytal betónom. Verím, že sa som sa týmito gólmi chytil a bude mi to tam padať," uznal.

Boli to jeho premiérové zásahy v sezóne: "Nie je to, zlé keby som tie šance nemal aj v predchádzajúcich zápasoch, no nepadalo mi to tam. Bol som z toho trošku zdeptaný. Takže som pred týmto zápasom vymenil hokejku, masér mi ju vybral a zdá sa, že dobre vybral. Dúfam, že sa tak skoro nezlomí," prezrádza Kelemen.

Prvýkrát sa trafil pár sekúnd pred sirénou v prvej tretine, potom napol sieť aj v druhom dejstve: "Pri prvom góle mi Juraj Mikuš trafil hokejku a pri druhom som sa dostal k odrazenému puku, čiže ľahká robota," usmial sa. Hlavne úvod duelu nebol jednoduchý. Košice chceli hrať aktívne a aj keď bolo cítiť nedostatok hernej praxe, Východniari hrýzli: "Hovorili sme si, že Košice na nás budú chcieť nabehnúť, mali chuť hrať hokej a tak to aj bolo, pretože prvých desať minút hrali dobre, napádali nás. Pomohli nám dva góly v prvej tretine," uvedomoval si Kelemen.

Nebyť bezradnosti Košíc v presilovkách, mohlo to vyzerať inak: "Zo začiatku sme mali pár oslabení, čiže vstup nebol ideálny, ale potom sme začali hrať dobre a padli góly. Prvé dve tretiny sme mali pod kontrolou. Následne sme od našej hry trochu upustili a inkasovali sme trikrát, čo by sa nám nemalo stávať," tvrdí šikovný útočník.

Po stretnutí trochu ľutoval, že sa dostal do sporu s Michalom Chovanom: "Mohol som si odpustiť, čo som mu povedal po faule Rada Bondru v tretej tretine. Bolo to v rámci emócií. S Mišom ale sme kamaráti, vychádzame dobre. Určite si to vysvetlíme."

Zvolen ako jeden z mála tímov odohral väčšinu stretnutí, ktoré boli naplánované: "Už nemáme žiadne týždenné mikrocyklusy. Keď nám povedia, že hráme, tak hráme, keď máme voľno, tak máme voľno. Musíme sa podľa toho zariadiť," dodal Miloš Kelemen.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články