Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

COVID-19 v kabíne HK Poprad: Vošvrda chytil veľkú dávku, Haščák robí program synovi, Skokan sa učí s dcérou

POPRAD - Hokejisti HK Poprad sa tento týždeň pridali k ďalším klubom, ktoré museli zamieriť do karantény po pozitívnych testoch na ochorenie COVID-19.
Zdroj: 34858
Zdieľajte:

Zverenci trénera Petra Mikulu vynechali piatkové stretnutie s Novými Zámkami, nezahrajú si ani túto nedeľu s Miškovcom. Keď k tomu pripočítame absenciu uplynulý víkend v Michalovciach, Poprad neodohrá tri kolá. Testovanie prebehlo v pondelok a trinásť hráčov bolo pozitívnych.

Prečítajte si aj

VIDEO Spoluhráč Tomáša Tatara opustil NHL a zamieril do Švajčiarska

"Ako správny gólman som chytil veľkú dávku. Prvých 16-18 hodín som mal teplotu max. 39,3 °C, bolesť kĺbov a najmä bedrových a stehien. K tomu únava a bolesť hlavy. Po tej spomínanej dobe to utíchlo a cítim sa skôr ako prechladený. Je pravda, že nezvyknem mať vôbec horúčky a byť chorý. Je to u mňa skôr výnimka, a preto to nebolo nič príjemné. Kto však zvykne byť chorý, tak mu to príde ako chrípka. Celý čas sme doma s rodinou, varíme a pozeráme rozprávky. Počas toho riešime všetky záležitosti cez telefón a e-maily. Už sa však tešíme na vrátanie sa do klasického režimu – tréning, práca a škôlka," uviedol pre oficiálnu stránku kamzíkov brankár Tomáš Vošvrda.

Prečítajte si aj

Joe Thornton už nie je hráčom San Jose Sharks, stal sa spoluhráčom slovenského reprezentanta

Medzi najlepších hráčov mužstva patria letné akvizície z Košíc - Marcel Haščák a Dávid Skokan. Obaja karanténne obdobie trávia po svojom. "Karanténu trávim so svojim synom v apartmáne neďaleko Popradu. Snažím sa ho celý deň zabaviť, čo znamená pozeranie rozprávok, vymýšľanie spoločných hier, kreslenie. Jednoducho všetko, čím dokážem zabaviť trojročné dieťa v karanténe. Nákupy nám nosí náš skvelý dedo a skvelá babka nám posiela vynikajúce obedy a večer," nechal sa počuť 33-gólový strelec HC Košice z minulej sezóny.

Prečítajte si aj

V jedinom piatkovom stretnutí Tipos Extraligy sa pred takmer 700 divákmi tešil Trenčín

"Naša karanténa prebieha doma v Spišskej Sobote, kde žijeme s manželkou a tromi deťmi – Agneskou, Adelkou a Dávidkom. Ráno sa zobudíme, dáme si raňajky, nasleduje spoločné učenie s Agneskou. Adelka sa zatiaľ hrá a Dávidko doobedu spí. Manželka nám navarí obed. Poobede sa spolu hráme v izbe, potom si oddýchneme a pospíme. K večeru sa opäť hráme. Dookola robíme to isté. Je to trošku ubíjajúce, pretože nemôžme ísť ani vonku. Myslím si, že to zvládneme, aj keď to s deťmi nie je jednoduché, ale musíme to spoločne vydržať," povedal Dávid Skokan pre web východniarov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články