Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tomáš Marcinko bol nakazený koronavírusom a prehovoril o jeho priebehu

TŘINEC - Slovenský útočník Tomáš Marcinko bol nakazený novým koronavírusom.
Zdroj: 31637
Zdieľajte:

Športový život sa v Česku zastavil v pondelok 12. októbra. Je to reakcia na neustále zvyšujúci sa počet infikovaných ľudí. V klube HC Oceláři Třinec pôsobí päť slovenských hokejistov. Útočník Tomáš Marcinko sa tomu nevyhol a zápasil s neviditeľným nepriateľom, ktorý od marca kvári celý svet.

Prečítajte si aj

Mimo hry už aj HC Slovan Bratislava, klub hlási množstvo pozitívnych

„Po prvých testoch sme mali dve tretiny pozitívnych hráčov a bol som najprv v negatívnej skupine. Po troch či štyroch dňoch sme už boli takmer všetci pozitívni. Prišla na mňa obrovská únava, bolesti hlavy a cítil som pár dní bolesť v hrdle. Postupne som sa z toho dostával, ale neskôr som stratil chuť a čuch. Tie nemám už týždeň, aj po absolvovaní negatívneho testu. Bolo to náročné, ale postupne sa to zlepšuje,“ povedal v rozhovore pre Denník Šport reprezentačný center.

Prečítajte si aj

Tipos extraliga: APHK zaobstará testy, náklady zatiaľ na ramenách klubov, finančné náhrady na ceste

Skúsený 31-ročný útočník ešte dodal: „Verím, že teraz budeme odolnejší, keď sme si tým prešli, ale musíme byť opatrní. Taký Litvínov bol v karanténe už dvakrát. Snažíme sa so spoluhráčmi dodržiavať prikázané nariadenia hygienikov,“ dodal Marcinko.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články