Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Britský útočník Hammond má po odchode zo Zvolena nového zamestnávateľa

KODAŇ - Britský hokejista Mike Hammond bude v novej sezóne hrávať za dánsky klub Odense Bulldogs. Informuje o tom oficiálna stránka Dánov.
Zdroj: 36785
Zdieľajte:

30-ročný center, ktorý bol súčasťou Veľkej Británie na MS 2019 na Slovensku a zachránil sa s tímom v elitnej A-kategórii, minulú skrátenú sezónu odohral v nemeckej druhej lige, kde si obliekal dres klubu Lausitzer Füchse. Hammond bol jednou z predsezónnych posíl HKM Zvolen. Trénera Petra Oremusa však nepresvedčil, pretože nesplnil úlohy legionára. Jeho kariéra bude pokračovať v Dánsku. Jednoročnú zmluvu podpísal s tímom Odense Bulldogs.

Prečítajte si aj

SZĽH sa dohodol s rozhodcami na novej zmluve

"Veľmi sa teším na pôsobenie v Odense. Viem, že mužstvo momentálne čelí viacerým zraneniam, takže je mojou snahou plnohodnotne nahradiť chýbajúcich chalanov," uviedol pre oficiálny web účastníka Metal Ligaen Mike Hammond. Nadšenie z podpisu kontraktu s ním netajil ani tréner Marc Lefebvre.

Prečítajte si aj

1.kolo Tipos extraligy v oklieštenom zložení

"Mike je dynamický hráč, ktorý určite zlepší náš herný prejav. S jeho príchodom narastá konkurencieschopnosť na pozícii centra. Tešíme sa, že sa rozhodol obliecť dres nášho klubu."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články