Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

SZĽH sa dohodol s rozhodcami na novej zmluve

BRATISLAVA - Vedenie Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) sa dohodlo s rozhodcami na novej zmluve. Strany sa zjednotili na výške paušálov pre odmeňovanie arbitrov nielen pre nadchádzajúcu sezónu 2020/2021, ale i na dlhodobom systéme fungovania do ďalších rokov. Podľa prezidenta SZĽH Miroslava Šatana tak nič nebráni tomu, aby odštartoval nový ročník Tipos extraligy i ďalšie domáce súťaže.
Zdroj: 36675
Zdieľajte:

SZĽH a slovenskí rozhodcovia našli spoločnú reč iba deň pred štartom extraligy. "Teším sa z toho, lebo doba nie je ľahká. Hokej má problém, preto sme sa aj zo strany zväzu rozhodli urobiť ústretové gesto, aby nemohla existovať žiadna administratívne prekážka smerom ku konaniu zápasov.

Prečítajte si aj

HKM Zvolen so staronovou posilou, zlákal ju tréner Oremus

S rozhodcami sa na Slovensku dlhé roky nekomunikovalo, aj týmto gestom dávame na vedomie, že si ich vážime ako súčasť hokeja. Keď nebudeme mať dostatočný počet kvalitných, dobre odmeňovaných rozhodcov, tak slovenský hokej sa nikdy dlhodobo neposunie vpred," uviedol na štvrtkovej tlačovej konferencii výkonný riaditeľ SZĽH Peter Kruľ.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články