Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Poznáme ďalšie detaily bubliny pre MSJ: Hrať sa môže už na Štedrý deň, z Európy budú vypravené tri lietadlá

EDMONTON - Už teraz je jasné, že MSJ 2021 na prelome rokov budú, lenže určite nie v tradičnom prevedení. Kvôli koronavírusu sa hráči podľa všetkého zavrú do "bubliny", akú použilo vedenie NHL a okrem toho aj v basketbalová NBA či už skôr i futbalová MLS.
Zdroj: 33276
Zdieľajte:

Tieto informácie poznáme už niekoľko dní či týždňov. Na svetlo sveta vyšli ďalšie podstatné detaily. Hrať sa bude iba v Edmontone, druhé mesto Red Deer teda vypadlo. Finále určite uvidíme 5. januára 2021, ale nakoľko je o jednu ľadovú plochu menej, reprezentácie sa musia podeliť o čas. Aj preto sa počíta s možnosť, že by sa nezačalo 26. decembra, no o niečo skôr.

Prečítajte si aj

DVTK získal kanadského útočníka, ktorý sklamal vo Zvolene, no v Česku bol hviezdou

Ako veľmi reálny vyzerá fakt, že sa začne o niečo skôr a síce napríklad 24. decembra. Na Štedrý deň by sme si preto mohli rozbaliť darčeky a potom vymeniť rozprávky za kvalitný juniorský hokej. Z Európy do Kanady príde osem tímov. Hockey Canada ako organizátor pre nich pripraví tri lietadlá, ktoré cez oceán prevezú všetkých hráčov. Tím USA sa dostaví autobusom.

Testy na koronavírus by hráči mali absolvovať každý deň od príchodu. Prvýkrát ešte pred odletom z Európy. Priamo v bubline by sa odohrali aj prípravné stretnutia pred turnajom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokej.cz

Diskusia

Podobné články