Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Suspenzor pôjde do koša, smeje sa obetavý Daňo. Zmluva v NHL sa začne riešiť 9. októbra

TRENČÍN - Hokejisti HK Dukla Trenčín napriek veľkej snahe nakoniec v odvete štvrťfinále Tipsport Kaufland Cupu nezmazali trojgólové manko z prvého stretnutia (2:5), a tak ďalej postupuje HK Nitra.
Zdroj: 36038
Zdieľajte:

Útočník Marko Daňo videl najväčší problém práve v prvom stretnutí pod Zoborom: "Išli sme do toho s tým, aby sme ich potrápili a pokúsili sa zmazať trojgólové manko. Ušlo nám to naozaj len o gól... Potvrdilo sa to, že v prvom zápase sme zaváhali viac ako sme mali a tie tri góly sa ukázali ako rozhodujúce, ale pobili sme sa. Víťazstvo sa počíta, s tým sme spokojní. Ukončili sme prípravu, v ktorej sme hrali veľmi dobrý hokej," hodnotil po stretnutí šikovný útočník.

Prečítajte si aj

VIDEO Jaroš dostal ponuku z Tipos Extraligy, Ottawa mu však nedovolí hrať

Aj napriek koncu v pohárovej súťaži verí, že pred štartom Tipos Extraligy to vyzerá pre Duklu sľubne: "Sme naladení dobre a veríme, že všetko bude tak ako má byť a liga sa začne. V ktorom termíne nevieme, ale budeme na to pripravení. Sme mladé mužstvo so skúsenejšími chalani, je to dobre vyvážené. Máme veľký predpoklad, aby sme sa bili o najvyššie priečky," uvedomuje si.

Možnosť hrať za Trenčín si veľmi pochvaľuje: "Ja pomôžem mužstvu, Dukla mi zas dala šancu hrať. Ak to takto pôjde ďalej, tak forma bude gradovať a body budú pribúdať," tvrdí. Svoju túžbu pomáhať ukázal aj v momente, keď sa obetavo hodil do tvrdej strely: "Bolelo to, odniesol to suspenzor, ten pôjde do koša, ale našťastie je všetko v poriadku. Ak treba, tak človek pomôže mužstvu aj takouto vecou," pousmial sa.

Momentálne má od rokovaní v zámorí ešte pokoj, avšak trh s voľnými hráčmi sa otvorí už čoskoro a na to sa spolieha: "Zmluva v zámorí je v štádiu čakania. Free agency začína 9. októbra, na ten dátum sa pripravujeme s agentom a verím, že nájdeme mužstvo, ktoré bude mať záujem," dodal Marko Daňo.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články