Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nitra má veľmi pozitívne správy ohľadom zdravotného stavu kádra, Vitaloš a Žitný naďalej v Leviciach

NITRA - V zostave HK Nitra proti Dukle Trenčín v rámci štvrťfinále Tipsport Kaufland Cupu nebude figurovať najmä zo zdravotných dôvodov niekoľko hokejistov.
Zdroj: 36470
Zdieľajte:

V posledných dňoch mali zdravotné problémy traja hráči - Tomáš Hrnka, Róbert Lantoši a Branislav Mezei: "Problémy zo spomenutého tria ostali len Hrnkovi, ale už trénoval naplno. Šiška je s otáznikom. Čo sa týka Tomáša, predpokladám, že už bude úplne v poriadku. Avšak ak by sa u neho objavil len najmenší problém, pošetríme si ho do ligy. Hráča radšej podržím 2-3 dni, plné zdravie potrebujeme hlavne na začiatku ligy," hovorí pre klubový web Nitry tréner Antonín Stavjaňa.

Prečítajte si aj

Banská Bystrica nemôže proti Michalovciam počítať s tromi hráčmi, jeden je zranený

Dobrou správou je návrat Fominycha: "Už trénuje, ale na zápas je skoro," poznamenal český kouč. Chýbať bude aj naďalej potrestaná dvojica Vitaloš - Žitný, ktorá sa nachádza v tíme Levíc. Stavjaňa reagoval aj na zrušený zápas v Skalici: "V zápasových dňoch sme trochu priostrili tréningy, aby sa hráči viac vypotili. Nie je to úplne zápasový režim, ale to čo sa stalo so Skalicou sa nedá príliš predpovedať. Bola to pauza, ale nie tragédia," dodal pre hockeynitra.com.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeynitra.com

Diskusia

Podobné články