Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Banská Bystrica nemôže proti Michalovciam počítať s tromi hráčmi, jeden je zranený

BANSKÁ BYSTRICA - Tréner Norbert Javorčík nemôže v utorok v prvom štvrťfinálovom zápase Tipsport Kaufland Cupu proti HK Dukla Ingema Michalovce počítať s tromi hráčmi.
Zdroj: 36500
Zdieľajte:

K dispozícii nebude kanadská dvojica Hunter Drew a Hayden Verbeek. Obaja sa po päťdňovej karanténe a následnom negatívnom teste na koronavírus pripojili k novým spoluhráčom v pondelok: "Podľa toho ako sa budú cítiť, ako sa dostanú do tréningovej prevádzky a ako sa vybavia posledné formality, nastúpia buď vo štvrtok alebo v prvom kole ligy. Verím, že tie referencie, ktoré sme na nich mali, budú prezentovať na ľade, aby sme sa stali ešte lepším tímom,“ hovorí Norbert Javorčík pre klubový web "Baranov".

Prečítajte si aj

Zvolen by mohol posilniť kvalitný slovenský center, do HKM už prišiel na žiadosť trénera Oremusa

K dispozícii nebude ani Michal Kabáč, ten má menšie zranenie. Inak sú všetci v poriadku, avšak 45-ročný kouč teda ešte nepošle do hry to úplne najlepšie čo má: "Ideme hrať veľmi náročné zápasy proti ťažkému súperovi, čo je pre nás v tejto fáze prípravy veľmi dobré. Čaká nás teda ťažký súper, ktorý nás preverí po všetkých stránkach, v defenzíve, ofenzíve a tiež v špeciálnych tímoch. Určite nám to výrazne napovie, kde sa nachádzame a čo potrebujeme zlepšiť," vyjadril sa Javorčík pre hc05.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hc05.sk

Diskusia

Podobné články