Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Erving prezradil, prečo sa rozhodol zotrvať v Poprade

POPRAD - Fínsky obranca Joona Erving bude aj naďalej súčasťou HK Poprad v najvyššej slovenskej súťaže. Podpísal nový ročný kontrakt.
Zdroj: 36610
Zdieľajte:

Zotrvanie v tíme "Kamzíkov" bolo jednoduchým rozhodnutím: "Doma je doma. Hneď ako som prišiel do Popradu, tak mi to vyčarilo úsmev, pretože som sa hneď zadíval na Tatry a bolo mi lepšie," povedal Erving pre klubový web hkpoprad.sk. Po predčasne ukončenom predošlom ročníku sa pripravoval doma: "Hlavne doma v Jyväskyle a taktiež s tímom KeuPa, ktorý hrá v Mestise. Cítil som sa na ľade veľmi dobre, veď po takej dlhej dobe sa každý tešil na ľad," pousmial sa Fín.

Poprad bude mať znova za cieľ vyhrať titul: "Pevne dúfam, že v sezóne pôjdeme čo najďalej. Som rád, že kostra tímu z vlaňajška ostala a doplnila sa o kvalitných hráčov. Myslím si, že tento tím je veľmi dobrý a silný," doplnil Erving.

Prečítajte si aj

VIDEO Posily zo zámoria sa chcú aj vďaka pôsobeniu v Banskej Bystrici dostať do NHL

Lodivod popradských Kamzíkov si do defenzívy želal hráča tohto typu: “Som rád, že je v Poprade. Hoci to nevyzeralo pozitívne so situáciou, ktorá nastala vo svete, ale keď sme sa po ukončení sezóny lúčili, tak povedal som mu, že budem rád, ak naša spolupráca bude v ďalšej sezóne pokračovať. Očakávam od neho posilnenie defenzívy, je to ofenzívny obranca, ktorý ma veľmi dobré korčuľovanie. Dúfam, že sa mu bude aj strelecky dariť a môžem povedať, že obrancu jeho typu sme hľadali od začiatku. Verím, že bude pre tím prínos a bude napĺňať moje očakávania a očakávania vedenia. Potrebujeme obrancov, ktorí vedia brániť, ale sú aj aktívni v ofenzíve a sú ako štvrtý útočník. Určite bude patriť medzi najlepších korčuliarov v lige. Vo vlaňajšej sezóne ma prekvapil svojim ponímaním hry a v ofenzíve je veľmi prospešný,” hovorí Peter Mikula.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články