Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Jaroš takéto dlhé čakanie ešte nezažil, jeho agent rokuje s Ottawou o novej zmluve

KOŠICE - Obranca Ottawy Christián Jaroš prežíva najkomplikovanejšiu sezónu v kariére. Ešte nikdy nemal také dlhé leto, ale táto sezóna je skutočne špecifická. Vďaka "korone" prišiel domov spoza oceána v marci a doteraz čaká, čo bude.
Zdroj: 36601
Zdieľajte:

Kontrakt s Ottawou mu totiž vypršal a agent rokuje o novom. Zatiaľ sa teda pripravuje doma v Košiciach. Najradšej by však už hral. "Domov som prišiel ešte v marci. Bola to dosť komplikovaná situácia, keďže sme tu mali covid. Najprv som sa musel pripravovať doma, nakoľko posilňovne boli uzavreté. Keď sa otvorili, začal som normálne fungovať, hoci s hygienickými opatreniami, ktoré dodržiavame. Sme tam tá istá komunita, takže je to v poriadku. Nemôžem predsa len sedieť doma a báť sa, že niečo chytím," vyznal sa Jaroš.

A pritom sa s covidom stretol priamo v Ottawe. "Áno, mali sme šesť či sedem hráčov chorých v tíme, ale našťastie ma to obišlo. Vraj to tam na Slovákov nesadá," berie situáciu s humorom košický rodák.

Prečítajte si aj

Okuliar sa nevie dočkať štartu WHL, je rád za šancu na Liptove: Napriek okolnostiam sa z tohto tímu dá niečo vykopať

No teraz by už bol najradšej späť. "Netajím sa tým, že mojou prioritou je NHL a Ottawa. Viem, že prejavila záujem, preto agent s nimi rokuje o novej zmluve. Malá by byť jednocestná. Najradšej by som zostal tam, pretože to už dobre poznám, mám tam priateľov. Čakať budem do začiatku októbra, kedy by mala padnúť definitíva. Ak by to ale predsa len nevyšlo, šiel by som aj do iného klubu. Momentálne mi nezostáva nič iné, len čakať, hoci je to na nervy. Niečo takéto som ešte nezažil," hovorí.

Zatiaľ brázdi teda ľad v Košiciach a cibrí, čo sa dá. "Vždy je čo dolaďovať, ale predovšetkým musím začať oveľa viac strieľať, pretože doteraz bol zo mňa nahrávač," uzavrel statný obranca, podľa ktorého ešte nie je jasné, kedy začne nová sezóna - či v decembri alebo až v januári.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články