Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pietrangelo je sklamaný z prístupu St. Louis: Bude voľným hráčom a zmení klub

ST. LOUIS - Hviezdny obranca a kapitán St. Louis Blues - Alex Pietrangelo, predpokladá, že sa stane voľným hráčom. Prezradil to v rozhovore pre The Athletic.
Zdroj: 36569
Zdieľajte:

30-ročný obranca je na konci svojej sedemročnej zmluvy na priemerne 6,5 milióna dolárov sezónne. Rokovania o novom kontrakte sú na mŕtvom bode, nakoľko "Bluesmani" majú problém s priestorom pod platovým stropom. Pietrangelo navyše požaduje aspoň 9 miliónov: "Nespravili sme žiadny progres. Asi bude najlepšie, keď pôjdem medzi voľných hráčov," hovorí pre The Athletic.

Prečítajte si aj

VIDEO Brilantný Khudobin počúva chválu z každej strany: Je najväčším adeptom na Conn Smythe Trophy?

Víťaz Stanley Cupu z roku 2019 síce nechce opustiť St. Louis, ale súčasná situácia je neteší: "Pre mňa je to sklamanie. Strávim som tu dvanásť rokov a teraz sa nevieme dohodnúť, takže možno budem musieť obliekať iný dres. Takto som si to nepredstavoval. Je to ťažké, keďže by som musel odísť z miesta, kde som nechal srdce. Obe strany však majú svoje vlastné názory a niekedy spolu nesúladia," povzdychol si Pietrangelo.

Kde by ale mohol pôsobiť? Všetko sú zatiaľ iba dohady zámorských médií, favoritom je podľa nich Toronto Maple Leafs. Spomína sa však aj Vegas Golden Knights. Calgary Flames, Florida Panthers či Dallas Stars sú menej pravdepodobné destinácie a "čiernym koňom" môže byť Colorado Avalanche. To má dosť priestoru pod platovým stropom, kvalitný tím a v sezóne 2020/21 veľkú šancu vyhrať Stanley Cup.

ANKETA: Odíde Alex Pietrangelo zo St. Louis Blues?

  • Áno, nedohodne sa Blues na novej zmluve

    86%

  • Nie, riešenie sa nájde

    14%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: nhl.com

Diskusia

Podobné články