Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HKM Zvolen zvýšil cenu vstupného na prípravný zápas, momentálny stav vníma ako zničujúci pre slovenský šport

ZVOLEN - Hokejisti HKM Zvolen odohrajú v utorok (22.9.) domáci prípravný zápas proti ŠK 32 Liptovský Mikuláš. Vzhľadom na opatrenia však znova môže prísť na štadión iba niekoľko desiatok divákov.
Zdroj: 36499
Zdieľajte:

Majitelia permanentiek majú aj na tento zápas zabezpečený voľný vstup. Pre záujemcov o sólo vstupenky je dôležitá informácia, že tie budú v predaji v cene 10 eur. K mimoriadnemu zvýšeniu ceny vstupného prispela súčasná nelichotivá ekonomická situácia a obmedzenia pre športové podujatia.

Prečítajte si aj

Černák bude rokovať o novej zmluve: Ako veľmi pôjde s platom nahor?

"Aktuálne obmedzenia veľmi negatívne ovplyvňujú celé športové dianie a ekonomickú situáciu v tomto odvetví. Sme si vedomí toho, že táto cena vstupného na prípravný zápas so súperom, ktorý v ponímaní fanúšikov nepatrí k najatraktívnejším, sa môže stretnúť aj s negatívnymi reakciami.

Zároveň však veríme, že fanúšikovia ako naši dôležití partneri budú kúpu takejto vstupenky vnímať ako podporu svojho klubu v súčasnej situácii, pre ktorú sme nútení prijať aj nepopulárne rozhodnutia. V spolupráci s ďalšími klubmi a zväzmi naďalej bojujeme za väčšie počty fanúšikov na tribúnach. Momentálny stav stále vnímame ako zničujúci pre profesionálny šport," píše HKM Zvolen na svojom webe.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmzvolen.sk

Diskusia

Podobné články