Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pohárový kráľ prehovoril po dvoch rokoch

MICHALOVCE - Idú ďalej. Pohárová účasť Michaloviec vyzerala všelijako, no záver bol so sladkou príchuťou. K postupu zo základnej C skupiny stačilo zvládnuť Košice, čo sa podarilo. Útočník Samuel Mlynarovič opäť zažiaril v rámci pohára, avšak ostáva skromný.
Zdroj: 36542
Zdieľajte:

"Darilo sa mi, ale podiel na tom nesú spoluhráči. Porazili sme neľahkého súpera. Pomohlo nám to zdvihnúť sa po nedávnej prehre s Popradom," uviedol "muž" stretnutia Samuel Mlynarovič, ktorý bol pri všetkých góloch Michaloviec. Dva strelil, na dva prihrával. Domáci hokejisti sa ako keby nepoučili z minulosti a po komfortnom náskoku 3:0 znovu púšťali súboj z rúk.

Prečítajte si aj

VIDEO Postupová radosť Tampy Bay sa odkladá

"Možnože sme zvoľnili tempo, čo naštartovalo Košice, ktoré si razili spätnú cestu do zápasu dvoma gólmi. Vznikala dráma, ale musíme sa tomu vyhýbať. Sme dosť skúsení na to, aby sme robili takéto priebehy. Nakoniec sme to dotiahli do trojbodového konca. Čo bolo, bolo a na to sa už nikto nebude pýtať," narážal na skorigovanie stavu na 3:2 do uplynutia prvého dejstva.

Prečítajte si aj

Dvaja "extrahráči" sú malo, opora Košíc neutiekla z boja

Na Mlynarovičov štvrtý gól odpovedal v 35. minúte pri početnej výhode Martin Réway, ktorý mal posledné slovo v dueli. "Vylúčenia nás ubíjali. Chvalabohu, že sme to fyzicky zvládli," doplnil Mlynarovič. "Chceli sme vyhrať a urobili sme všetko pre to. Naši fanúšikovia si zaslúžia ďalšie zápasy, pretože nebudú mať všetci šťastie byť osobne na tribúne. Postup v pohári nás zaväzuje naďalej tvrdo pracovať," dokončil 30-ročný Popradčan, ktorý takýto galavečer naposledy zaznamenal v drese "kamzíkov" a zhodou okolností tiež v pohári (Vyšehradský), keď 7. septembra 2018 maďarskému Újpestu pri demontáži 9:0 uštedril dvojitý hetrik.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články