Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hokejbal: Hráčov Nitry bude trénovať Leo Gudas

NITRA - Hokejbalistov tímu Nitrianski Rytieri Nitra povedie v novej sezóne 2020/2021 Leo Gudas. Bývalý československý hokejový reprezentant, dlhoročný hráč Sparty Praha, štvornásobný bronzový medailista z MS a bronzový medailista zo ZOH 1992 v Albertville sa zatiaľ dohodol s klubom na pôsobení do konca jesennej časti sezóny.
Zdroj: 36337
Zdieľajte:

Trénerskú posilu predstavilo vedenie klubu už aj hráčom. "Chceli sme dobrého a kvalitného trénera. Pozerali sme, kto je voľný. Po niekoľkých rokovaniach sme sa s pánom Gudasom dohodli. Predostreli sme mu našu víziu, že sa chceme niekam posunúť. Zaujalo ho to a povedal, že ak bude voľný, prečo nie. Zatiaľ znie dohoda na jesennú časť. Potom uvidíme, čo bude ďalej," uviedol manažér tímu Juraj Bubák.

Prečítajte si aj

Gólové obrodenie Patrika Kocha vo Vítkoviciach

Český kouč predtým pôsobil v rumunskom hokejovom klube SC Cszíkszereda v Erste Lige, v sezóne 2015/2016 viedol v Tipsport Lige Piešťany. V uplynulej sezóne bol členom realizačného tímu Bratislava Capitals. "My sme mu niečo predostreli, zmluvu nemáme podpísanú. Ak dostane nejakú ponuku z iného klubu, musíme to akceptovať. Ale zatiaľ je to tak, že začne u nás. Mali sme veľmi úprimný rozhovor. Je to aj pre neho výzva," dodal Bubák.

Nová sezóna Slovenskej hokejbalovej extraligy (SHbE) sa začne 26. septembra, Nitra v prvom kole cestuje na ihrisko nováčika do Vranova nad Topľou. Rytieri v uplynulej sezóne vypadli v 1. kole play off s Vrútkami.

Prečítajte si aj

Liptovský Mikuláš získal útočníka z HC ´05 Banská Bystrica
Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články