Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Banskej Bystrici nastal rez kádrom, z tímu odišlo deväť hráčov

BANSKÁ BYSTRICA - Vedenie HC ´05 Banská Bystrica už skôr avizovalo, že nie všetci predstavení hráči vydržia v tíme do začiatku sezóny 2020/21 v Tipsport lige a že mužstvo prejde "rezom".
Zdroj: 36274
Zdieľajte:

Ten momentálne nastal. V A-mužstve "Baranov" nebude pokračovať deväť hokejistov, ktorými sú Adam Moravčík, Kevin Gabor, Michal Matoušek, Matúš Bodnár, Michal Suľovský, Sebastián Hudec, Adam Kobolka, Ján Sarvaš a Jakub Šimko. Posledne menovaná dvojica pokračuje v HK Levice, pričom zvyšní hráči budú tiež pod drobnohľadom vedenia Banskej Bystrice. Sezónu v Banskej Bystrici začne brankár Eugen Rabčan, ktorý sa neskôr pripojí k Winnipegu Ice (WHL).

Prečítajte si aj

Winquist zbieral v Edmontone skúsenosti od McDavida aj Draisaitla, v Banskej Bystrici je pre neho všetko nové

"S hráčmi, ktorí už nie momentálne s nami, tak naďalej rátame a snažili sme sa im zabezpečiť ďalšie pôsobenie tak, aby sme nad ich výkonnostným rastom mali určitú kontrolu," hovor tréner Norbert Javorčík: "Dohodli sme sa na spolupráci s prvoligovými Levicami. Dúfam, že táto spolupráca bude na dobrej úrovni. Všetky doterajšie rozhovory a činy tomu aj nasvedčujú. Taktiež dúfam, že to bude viacročná spolupráca."

Súčasný káder HC ´05 Banská Bystrica

Brankári: Ádám Vay, Matej Gajan, Filip Belányi

Obrancovia: Ivan Ďatelinka, Nick Welsh, Félix Petrinec, Michal Ganz, Adam Žiak, Marek Biro, Michal Roman, Daniel Demo, Jakub Lopejský, Adrián Zubák

Útočníci: Matt Mistele, Josh Winquist, Patrik Lamper, Martin Kriška, Miloš Fafrák, Alex Tamáši, Matej Češík, Martin Faško-Rudáš, Michal Kabáč, Marek Sloboda, Oliver Giertl, Lukáš Lunter, Filip Vašaš, Dominik Sojka, Vladimír Vybiral

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články