Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bratislava Capitals získala mladého obrancu a útočníka z holandskej ligy

BRATISLAVA - Súčasťou iClinic Bratislava Capitals budú v nasledujúcej sezóne aj obranca Ladislav Romančík a útočník Adam Bezák.
Zdroj: 35967
Zdieľajte:

Romančík je 24-ročný obranca, ktorý má reprezentačné skúsenosti z juniorských aj seniorských výberov. “O Ladislava Romančíka malo záujem viacero slovenských klubov, preto som rád, že ho zaujala práve naša vízia a stal sa súčasťou Capitals. Jedná sa o hráča, ktorý má výborné fyzické parametre a na svoju výšku disponuje aj kvalitným korčuľovaním. Odohral niekoľko zápasov v slovenskej reprezentácii, pričom posledné dve sezóny pôsobil v českej extralige a verím, že nám svojou kvalitou pomôže v IceHL,” povedal viceprezident a generálny riaditeľ klubu Dušan Pašek.

Prečítajte si aj

Repe volal, že dostal inú ponuku a nepríde, znie z Michaloviec. Bude Dukla ešte zháňať posily?

Bezák je 31-ročný útočník, ktorý pôsobil vo viacerých zahraničných súťažiach, naposledy v klube Heerenveen Flyers. “Adam je bývalý mládežnícky reprezentant, ktorý na sebe tvrdo pracuje a je dobre fyzicky pripravený. Posledné sezóny pôsobil v Holandsku, kde patril k najlepším hráčom súťaže. Očakávame od neho, že svojimi korčuliarskymi schopnosťami a pracovitosťou v prospech tímu sa stane platnou súčasťou nášho kádra,” doplnil Pašek.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: iClinic Bratislava Capitals

Diskusia

Podobné články