Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Alderson strelil hattrick, čapoval mu Jääskeläinen: Krivošík sa presadil proti bývalému klubu, Tomek inkasoval štyrikrát

BRATISLAVA - Aj vo štvrtok sme mohli sledovať veľkú porciu zaujímavých prípravných stretnutí.
Zdroj: 34423
Zdieľajte:

Severstaľ Čerepovec prehral v prípravnom zápase proti Salavatu Yulaev Ufa tesne 1:2. V prvej formácii nastúpili Adam Liška a Jindřich Abdul, ani jeden nebodoval. Debut za SaiPu zažil brankár Matej Tomek, predviedol 27 zákrokov, ale jeho klub prehral 3:4 proti HPK Hämeenlinna. Raz sa trafil Filip Krivošík, ktorý pred pár týždňami prišiel do Saipy práve z HPK. V prvej formácii nastúpil tiež obranca Mário Grman.

Prečítajte si aj

Oficiálne: Studenič bude hrávať v Tipsport lige, New Jersey ho uvoľnilo na hosťovanie

V Generali Česká Cup rozdrvili hráči Mladej Boleslavi vysoko 8:2 Liberec. Hattrickom k tomu prispel Brandon Alderson, ktorý v minulej sezóne hrával za Trenčín. Na dva góly mu milimetrovo prihral Joona Jääskeläinen, ten bol súčasťou Banskej Bystrice. Na strane hostí raz asistoval Mislav Rosandič.

K výhre Sparty Praha proti Plzni prispel gólom Andrej Kudrna a asistenciou Matúš Sukeľ. Litvínov pod vedením Vladimíra Országha rozbil Karlovy Vary jasne 6:0. Kladno vysoko prehralo s Českými Budejovicami. Raz asistoval René Vydarený.

V derby sa stretli Hradec Králové a Pardubice. Domáci zvíťazili 6:5 po predĺžení, hosťom nestačili ani na góly od Radoslava Tybora.

Prečítajte si aj

Pospíšila mrzí, že nevyšiel Zvolen: Dvere do Košíc mu otvoril Michal Chovan
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články