Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Banská Bystrica je klub s ambíciami, ktorý mi ponúka priestor na ľade, teší sa Marek Sloboda po horšom roku v Slovane

BANSKÁ BYSTRICA - Mladý útočník Marek Sloboda z materského Slovana Bratislava odišiel, aby obliekol dres HC ´05 Banská Bystrica. Využil ponuku stredoslovenského klubu, ktorý povedie tréner Norbert Javorčík. Viac prezradil v rozhovore pre náš portál.
Zdroj: 34566
Zdieľajte:

Práve nový muž na striedačke seniorského tímu "Baranov" bol dôležitým článkom: "Hlavný dôvod, prečo som sa rozhodol pre Bystricu, je pán tréner Javorčík, s ktorým sa veľmi dobre poznám. Viem aký je človek aj tréner. Takisto ako pracuje a aký herný štýl preferuje. Druhým dôvodom bolo to ako korektne jednalo so mnou vedenie," hovorí Sloboda pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

Banskobystričania na ľade bez zahraničných akvizícii s omladeným tímom

Pod Urpínom chce odohrať čo najviac minút, pretože počas predošlého ročníka v Slovane to nešlo podľa predstáv: "Minulý rok som toho priestoru v Slovane veľa nedostal. Po dvoch slušných sezónach v KHL som si ako odchovanec predstavoval, že priestoru dostanem viacej. Aj mi to tak bolo hovorené pred sezónou, ale vyvinulo sa to inak. Taký je život. Idem ďalej a teším sa na výzvu v Bystrici," rozpráva 22-ročný krídelník.

Od predošlej odpovede sa odvíjajú jeho osobné ciele: "Chcel by som hrať čo najviac a Banská Bystrica je veľký klub, čiže som rád, že som tu. Dúfam, že teraz budem hrať častejšie a že si to zaslúžim," uvedomuje si: "Bystrica má vysoké ambície, ale chce pracovať s mladými hráčmi a to je pre mňa ideálne. Ako mladý hráč sa chcem rozvíjať, zlepšovať a pomáhať tímu, aby sme boli úspešní," jasne konštatuje Sloboda.

Mladík, ktorý reprezentoval Slovensko na MS U18 aj MSJ, nechýbal v stredu na prvom ľade HC ´05: "Super pocit konečne trénovať s tímom. Vyzerá to na dobrý mix skúsených a mladých hráčov. Verím, že nás čaká úspešná sezóna, musíme sa na ňu dobre pripraviť," dodal Marek Sloboda v rozhovore pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

Bratislava Capitals na štarte prípravy s 21 hráčmi, Čada mal dobré pocity
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články