Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Slovan získal produktívneho kanadského útočníka s minulosťou v KHL, odporučil ho Jágr

BRATISLAVA - Posilou HC Slovan Bratislava sa stal kanadský útočník Brendan O'Donnell, ktorý s "belasými" podpísal ročný kontrakt.
Zdroj: 34630
Zdieľajte:

V poslednej sezóne sa Brendan O’Donnel snažil pomôcť Kladnu udržať sa medzi elitou, napriek jeho 30 bodom (14+16) to klubu Jaromíra Jágra nevyšlo. Práve legendárny český útočník potvrdil pre Slovan pozitívne referencie na adresu O’Donnela.

28-ročný hokejista hrával aj za Kunlun Red Star v KHL, vyskúšal si tiež pôsobenia vo fínskom KooKoo či rakúskom Dornbirneri. V zámorí hrával NCAA, ECHL aj AHL. Záujem o rodáka z Winnipegu mala mať ešte v marci aj Sparta Praha.

Prečítajte si aj

VIDEO McPherson podpísal novú zmluvu, ostáva v Tipsport lige

"V ofenzíve nám zostali voľné okná pre útočníkov, od ktorých budeme očakávať produktivtu. Zamerali sme sa na legionárov a práve jedným z nich by mal byť Brendan O’Donnell. Hráč je vo výbornom hokejovom veku, má skúsenosti z kvalitných európskych súťaží, kde potvrdzoval svoje zakončovateľské kvality. Veríme, že v podobnom trende bude pokračovať aj v Slovane. Priestor dostane v elitných formáciach i pri hre v nerovnovážnom počte," hovorí hlavný poradca Maroš Krajči.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články