Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO McPherson podpísal novú zmluvu, ostáva v Tipsport lige

ZVOLEN - Kanadský útočník Allan McPherson bude aj v sezóne 2020/21 súčasťou HKM Zvolen. Klub o tom informoval na svojej oficiálnej stránke.
Zdroj: 34440
Zdieľajte:

29-ročný útočník bol v sezóne 2019/20 s 21 gólmi najlepším strelcom HKM a s 59 bodmi v 51 zápasoch tretím najproduktívnejším hráčom súťaže. V decembri bol zvolenskými fanúšikmi vyhlásený za najlepšieho "rytiera" mesiaca a v januári sa stal hráčom mesiaca celej Tipsport ligy.

Prečítajte si aj

VIDEO Útočník Košíc bude v novej sezóne nastupovať za Dinamo Riga v KHL

"Po minulej sezóne sme mali záujem o predĺženie zmlúv len s dvomi zahraničnými hráčmi. Boli nimi Ben Betker a Allan McPherson, u ktorých bola spokojnosť v našom klube obojstranná. Napriek tomu, že v Allanovom prípade to dlho vyzeralo tak, že nebudeme môcť konkurovať zahraničným ponukám, napokon môžeme fanúšikom s veľkou radosťou oznámiť, že po Benovi Betkerovi pokračuje v tíme aj on. Tým sme splnili náš predsezónny cieľ, ktorým bolo zotrvanie oboch spomenutých legionárov. Veríme, že Allan bude opäť patriť k oporám tímu a nadviaže na výborné výkony z minulej sezóny," povedal prezident HKM Zvolen - Dušan Mráz.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmzvolen.sk

Diskusia

Podobné články