Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Banská Bystrica získala ďalšie posily, prichádzajú zo Zvolena, Detvy či Liptova: Barani si upísali aj tretieho Kanaďana

BANSKÁ BYSTRICA - Do HC ´05 Banská Bystrica smeruje ďalšia pätica hokejistov. Kvarteto slovenských hráčov doplnil kanadský útočník Matt Mistele. Klub o tom informoval na oficiálnom webe aj sociálnych sieťach.
Zdroj: 32584
Zdieľajte:

Ten je po Welshovi a Winquistovi tretím Kanaďanom v tíme a ak počítame aj Vaya, tak štvrtým legionárom. Posledné štyri sezóny odohral za Ryerson University v kanadskej univerzitnej súťaži USports. Celkovo nastúpil na 110 zápasov a získal 163 bodov (68+93). V ročníku 2018/19 bol najproduktívnejším mužom súťaže, čo sa okrem iného podarilo v minulosti aj Guillaumeovi Asselinovi.

Prečítajte si aj

Banská Bystrica predstavila ďalších päť hráčov, súčasťou áčka budú aj títo mladíci

Súčasťou Banskej Bystrice budú aj obrancovia Oliver Turan, ktorý má iba 19 rokov a dorazil z Detvy, taktiež Michal Roman. Posledné dve sezóny bol súčasťou HKM Zvolen, v predošlej ale hosťoval v Liptovskom Mikuláši, kde strávil väčšinu ročníka.

Patrik Oško prišiel pod Urpín z Liptovského Mikuláša, ktorého je odchovancom a okrem pôsobenia v HK Orange 20 a krátkeho hosťovania v Prešove nikdy nehral za iný tím.

Rastislav Václav je odchovancom HK Poprad. V sezóne 2016/17 debutoval v Tipsport lige, zahral si aj za HK Orange 20. Minulý ročník strávil vo francúzskom Nice a Spišskej Novej Vsi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hc05.sk

Diskusia

Podobné články