Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Banská Bystrica predstavila ďalších päť hráčov, súčasťou áčka budú aj títo mladíci

BANSKÁ BYSTRICA - Obrancovia Sebastián Hudec a Adam Kobolka, útočníci Michal Matoušek, Matúš Bodnár a Michal Suľovský budú súčasťou seniorského tímu HC ´05 Banská Bystrica. Informoval o tom klubový web "baranov".
Zdroj: 32231
Zdieľajte:

Matoušek bol v uplynulej sezóne kapitánom nášho juniorského tímu Banskej Bystrice. Trikrát si zahral v Tipsport lige a to za HK Orange 20 počas sezóny 2018/19. Michal Matoušek je mladším bratom Tomáša Matouška.

Najbohatšie skúsenosti z tejto pätice má so seniorským hokejom Matúš Bodnár, pretože v predošlom ročníku odohral za Bratislavu Capitals a Dubnicu v druhej najvyššej súťaži dokopy 32 zápasov. V drese „baranov“ nastúpil dvakrát v sezóne 2018/19.

Prečítajte si aj

Banská Bystrica predstavila ďalších päť hráčov: Ostáva Ďatelinka, vracia sa Češík

19-ročný obranca Hudec v ročníku 2019/20 absolvoval 20 duelov za juniorku, šestnásťkrát nastúpil za Bratislavu Capitals a štyri štarty pridal v Leviciach.

Ďalší bek - Adam Kobolka, je rodákom z Ružomberka. Do Banskej Bystrice prišiel v sezóne 2016, začínal v doraste. Počas minulej sezóny bol s 25 bodmi najproduktívnejším obrancom juniorského tímu. V štyroch zápasoch pod Danom Cemanom okúsil Tipsport ligu, za Levice odohral sedem stretnutí.

21-ročný Suľovský je rodákom z Banskej Bystrice a odchovancom HC ´05. So ziskom 29 bodov bol druhým najproduktívnejším hráčom juniorky. Raz nastúpil v Tipsport lige.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hc05.sk

Diskusia

Podobné články