Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Banská Bystrica predstavila ďalších päť hráčov: Ostáva Ďatelinka, vracia sa Češík

BANSKÁ BYSTRICA - V HC ´05 Banská Bystrica ostávajú Ivan Ďatelinka, Marek Biro, Martin Kriška, Michal Kabáč a po roku v Znojme sa vrátil Matej Češík. Klub o tom informoval na svojej stránke.
Zdroj: 32762
Zdieľajte:

Ďatelinka bol pri všetkých majstrovských tituloch „baranov“, od minulej sezóny je kapitánom tímu. Počas kariéry pokoril hranicu 800 odohraných stretnutí v najvyššej slovenskej súťaži.

Biro je odchovancom Banskej Bystrice, v sezóne 2019/20 odohral pätnásť zápasov za „baranov“ a ďalších 34 pridal v drese Bratislavy Capitals. Na konte má titul z roku 2019.

Prečítajte si aj

Banská Bystrica získala produktívneho kanadského obrancu, posily prichádzajú aj zo Slovana či Capitals

Martin Kriška prišiel do Bystrice v závere prestupového obdobia minulej sezóny z Liptovského Mikuláša, kde bol kapitánom: "Okrem siedmich bodov je nesmierne spoľahlivým hráčom na oslabenia, na ľade nevynechá žiadny súboj a jeho bojovnosť je príkladná," píše klub na svojom webe.

Po roku v Znojme sa do materského klubu vracia Matej Češík. Spoľahlivý center je známy svojimi defenzívnymi schopnosťami a aj vysokou úspešnosťou na vhadzovaniach. V zbierke má už šesť majstrovských titulov, polovicu z nich získal v drese Banskej Bystrice. Dva s Košicami a jeden v drese Slovana Bratislava. Pod Urpínom ostáva aj Michal Kabáč, ktorý sa tešil z dvoch titulov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hc05.sk

Diskusia

Podobné články