Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zmluva od Bystrice bola na stole, ponuka zo Slovana prekvapila, hovorí Patrik Maier

BRATISLAVA - Z materského Slovana Bratislava odišiel Patrik Maier ešte ako junior v roku 2014. Odvtedy si vyskúšal kanadskú WHL, hrával v českom Liberci a Benátkach, ale aj za Nové Zámky, Zvolen a Banskú Bystricu. Teraz sa 23-ročný bek vracia do klubu z hlavného mesta ako člen seniorského tímu. Viac prezradil v rozhovore pre náš portál.
Zdroj: 34487
Zdieľajte:

Maier si uplynulý ročník rozdelil medzi HKM Zvolen a HC ´05 Banská Bystrica. Práve pod Urpínom pôvodne aj mal pokračovať: "Zmluvu som mal na stole, v Bystrici som sa cítil dobre, no Slovan je srdcovka a pre mňa tá najväčšia motivácia," hovorí mladý hokejista pre hokejovysvet.sk.

"Belasí" sa ozvali koncom júna: "Bol som milo prekvapený, keď sa Slovan ozval. Je to môj materský klub a v Bratislave som doma. Prvý kontakt prebehol zhruba pred mesiacom, kedy sa mi ozvali tréneri, či by som mal záujem hrať za Slovan. Odvtedy sme sa priebežne dohadovali," prezradil Maier.

Prečítajte si aj

Slafkovský by chcel byť ako Matthews. Presun do Fínska bol kilometrový krok vpred, každý deň máme korčuliarske tréningy

Pozitívne hodnotí aj zmenu majiteľa klubu, ktorým sa stal Rudolf Hrubý: "Keď som dostal ponuku, tak sa už šuškalo o tom, kto bude nový majiteľ. Verím, že to bude taký Slovan, aký má byť," dúfa účastník jedných MS do 18 rokov aj MSJ.

Zatiaľ to v hlavnom meste vyzerá tak, že tím bude silný: "Ciele sú vždy tie najvyššie. Verím, že budeme mať veľmi kvalitné mužstvo a bude to všetko šľapať tak ako má. Osobne chcem reprezentovať moje rodné mesto najlepšie ako budem vedieť," dodal Patrik Maier v exkluzívnom rozhovore pre hokejovysvet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články