Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Nitra získala z Banskej Bystrice svojho odchovanca

NITRA - Vedenie HK Nitra potvrdilo, že do klubu sa vracia odchovanec Tomáš Hrnka, ktorý poslednú sezónu odohral za HC ´05 Banská Bystrica.
Zdroj: 33854
Zdieľajte:

Dva tituly s Košicami, jeden s Banskou Bystricou, skúsenosti s českou ligou i s KHL. K tomu dve účasti na MS. To všetko stihol odchovanec Tomáš Hrnka počas siedmich sezón, kedy v Nitre nepôsobil. 28-ročný a 196 cm vysoký útočník bude znova pôsobiť v materskom klube.

Prečítajte si aj

Mladý slovenský útočník je na odchode z Nitry do zahraničia

"Sme radi, že sa vracia odchovanec nášho klubu, ktorého veľmi dobre poznáme. Museli sme nájsť spoločnú reč s Banskou Bystricou, keďže tam mal platný kontrakt aj na ďalšiu sezónu. Dôležitým faktorom však bol najmä Tomášov záujem sa vrátiť, keďže má malú dcéru a chce byť doma s rodinou. Verím, že potvrdí svoje kvality, ako aj získané medzinárodné skúsenosti a stane sa jedným z nosných hráčov budúcej sezóny,“ povedal k podpisu zmluvy prezident HK Nitra Miroslav Kováčik.

"Hlavným dôvodom môjho návratu je rodina. Máme malú dcéru a po rozhovore s manželkou sme usúdili, že bude najlepšie, keď túto sezónu odohrám doma. Musím sa za to poďakovať Banskej Bystrici, špeciálne pánovi Kovalovi, ktorý pochopil moje dôvody a našu situáciu a uvoľnil ma domov napriek platnej zmluve, ktorú som mal s Banskou Bystricou," hovorí Hrnka.

Prečítajte si aj

Bývalý kanadský útočník Banskej Bystrice sa vo Fínsku nepresadil: Vracia sa do tímu, kde vyhral titul
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeynitra.com

Diskusia

Podobné články