Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Do Spišskej Novej Vsi prichádza skvelý útočník, dohoda vznikla na lavičke v parku

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Tréner a manažér spišskonovoveského hokeja - Richard Rapáč, hovorí, že sa možno sám vráti naspäť na ľad, keďže zdravotné problémy spojené so srdcom, ktoré stáli za jeho ukončením kariéry, pominuli. Absolvoval aj kompletnú letnú prípravy.
Zdroj: 31046
Zdieľajte:

Klub už potvrdil príchody pätice hráčov, ktorými sú Filip Surák, Daniel Hančák, Štefan Fabian, Lukáš Hvila, Matúš Chovan a aj poľský mladík Damian Tyczynski. Čoskoro by malo pribudnúť ďalšie meno: "Máme pripraveného skvelého útočníka, ktorý podľa môjho názoru vlani ukazoval veľké veci a dostal sa do hľadáčika nielen u nás, ale aj vo svete," povedal Richard Rapáč pre hockeyslovakia.sk.

Prečítajte si aj

Väyrynen sa teší na nové zážitky zo Slovenska, má rád tenis či gastronómiu

"V súvislosti s ním ide o úsmevnú príhodu. Jedného dňa ráno o piatej som za ním cestoval šesťsto kilometrov a našu spoluprácu sme spečatili v parku na lavičke. Pri ňom som mal obavy, aby od nás neodišiel," doplnil.

Napriek želaniu fanúšikom si dres Spišskej Novej Vsi neoblečie Branislav Rapáč, v posledných sezónach hráč Košíc či Nitry: "Nepomôže nám v žiadnom súboji, pretože už má vyriešenú budúcnosť. Budúci týždeň sa verejnosť dozvie, komu sa upísal," prezradil o bratovi Richard Rapáč.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články