Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Frolík na odchode z NHL? Záujemcovia sa hlásia z Európy: Po výmene som sa necítil ideálne, uviedol

BUFFALO - Český reprezentačný útočník Michael Frolík možno odíde zo zámoria. Naposledy bol hráčom tímu Buffalo Sabres.
Zdroj: 35747
Zdieľajte:

Dvojnásobný držiteľ bronzovej medaily z MS (2011, 2012) je v zámorí od sezóny 2008/09, keď sa stal hráčom Floridy Panthers. Následne posilnil Chicago Blackhaws, Winnipeg Jets i Calgary Flames, ktoré ho počas pozastaveného aktuálneho ročníka vymenilo do Buffala Sabres. Tento "trejd" nebol šťastným riešením.

Prečítajte si aj

Liptovský Mikuláš angažoval útočníka z Michaloviec

"Viem, že posledná sezóna nebola z mojej strany úplne ideálna. Bol som vymenený do Buffala a nebolo to ono. Chcel by som určite zabojovať o miesto niekde inde. Uvidíme. Pre mňa bude stále priorita vrátiť sa do NHL. Prestávka bude dlhá, možno až do januára. Zrejme bude možnosť pokračovať niekde v Čechách, alebo Európe. Uvidíme, ako sa situácia vyvinie," povedal v dialógu pre isport.cz Frolík. V roku 2013 získal Stanley Cup s klubom Chicago Blackhawks.

Prečítajte si aj

HC Slovan Bratislava má definitívne nového majiteľa

Podľa dostupných informácii sa o jeho služby začal zaujímať klub KHL Avangard Omsk. Zo Švajčiarska sa zase ozýva tím Lausanne, keďže novým spoluvlastníkom a šéfom pre hokejové operácie sa stala bývala česká legenda Petr Svoboda. Michael Frolík celkovo odohral v NHL 897 stretnutí. Strelil 166 gólov a pridal 237 asistencií.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: isport.cz

Diskusia

Podobné články