Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ďalšia sezóna moja posledná nebude, predpokladá Rudolf Huna. Bez Košíc si Tipsport ligu predstaviť nevie

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Na konci mája oslávil Rudolf Huna 40. narodeniny, ale korčule stále neplánuje zavesiť na klinec. Aj v novom ročníku bude mať čo ponúknuť materskému klubu MHK 32 Liptovský Mikuláš, kde predĺžil zmluvu.
Zdroj: 32286
Zdieľajte:

V predošlej sezóne bol po Marekovi Kolbovi a Romanovi Kukumbergovi tretím najstarším hráčom Tipsport ligy. Odohral však 45 zápasov a získal slušných 24 bodov za deväť gólov a pätnásť asistencií.

Na Liptove sa rozhodol pokračovať napriek ďalším možnostiam: "Mal som aj iné ponuky, ale tie nebudem konkretizovať," hovorí Rudolf Huna pre hokejovysvet.sk. Na seniorskej úrovni ho čaká 21. kompletná sezóna, na drese mu ostáva číslo 21: "Neviem či v tom niečo bude, nejaká symbolika, ale vôbec som to nevedel alebo ani netušil," pokračuje skúsený útočník.

Prečítajte si aj

V Žiari nad Hronom sa snažia pracovať čo najprofesionálnejšie, Lukáš Opáth hovorí o ambicióznom pláne s mládežou

Pred štartom sezóny 2019/20 pre náš web Huna povedal, že to jeho posledná sezóna kariéry nebude a teraz má podobný názor: "Či bude sezóna 2020/21 moja posledná, to neriešim, ale myslím si, že nebude," potešil priaznivcov slovenského hokeja, ktorí sa tak môžu aj ďalej tešiť na jeho majstrovstvo na ľade.

Rudolf Huna sa teší aj na spoluprácu s novou trénerskou dvojicou Josef Turek - Pavel Paukovček: "Oboch trénerov poznám, takže verím, že bude fungovať spolupráca a prinesie to úspech tímu," dúfa hokejista so skúsenosťami okrem slovenskej ligy aj z národného tímu, českej Extraligy, nemeckej DEL-ky či najvyššej ruskej súťaže.

Veľmi úspešné obdobie zažil medzi rokmi 2007 až 2010 v Košiciach, s ktorými vyhral dva majstrovské tituly. Preto mu súčasná situácia v metropole východného Slovenska nie je ľahostajná: "Sledujem aj túto situáciu a nie je dobrá, ale verím že Košice budú pokračovať v lige tak ako doteraz, lebo si neviem ligu predstaviť bez nich," dodal Rudolf Huna v rozhovore pre hokejovysvet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články