Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zvolenskí hokejisti sa predstavili na futbalovom turnaji. Meliško sa lepšie cití v obrane a teší sa na sezónu

ZVOLEN - V sobotu sa na Sliači uskutočnil tretí ročník futbalového turnaja, ktorý v lete organizujú fanúšikovia HKM Zvolen. Prvýkrát sa turnaja zúčastnil aj tím hokejistov Zvolena v zložení Patrik Halama, Patrik Marcinek, Ján Chlepčok, Jakub Meliško a Martin Magdolen, ktorý v budúcej sezóne bude pôsobiť v Detve. Počas turnaja poskytol rozhovor pre náš portál obranca Jakub Meliško.
Zdroj: 35642
Zdieľajte:

Ako prebiehali rokovania o predĺžení spolupráce so Zvolenom?

"Krátko po skončení minulej sezóny mi volal pán Ryba a povedal mi, že by mali záujem, aby som vo Zvolene pokračoval aj v nasledujúcej sezóne. Potom keď sa začali riešiť nové zmluvy, tak ma opäť kontaktovali a pomerne rýchlo sme sa dohodli na podmienkach."

Prebehla už nejaká komunikácia o tvojej úlohe v mužstve?

"Zatiaľ nie, ohľadom tejto veci som nemal žiadne rozhovory."

Prečítajte si aj

Mladý útočník Dominik Jendek opúšťa Slovan Bratislava, mieri do zámoria

Čo hovoríš na skladbu mužstva, ktoré sa tvorí vo Zvolene?

"Vyzerá to veľmi dobre. Dúfam, že budeme podávať kvalitné výkony, aby boli s nami všetci spokojní. Obrana je zatiaľ mladá, uvidíme či ešte príde nejaký skúsený obranca."

V minulej sezóne si v niekoľkých zápasoch hral aj na poste útočníka. Ako sa cítiš na tomto poste?

"Keď je to potrebné zahrám aj v útoku. Nie je to niečo na čo som zvyknutý, ale vždy sa snažím podať, čo najlepší výkon, aby bol tréner spokojný a aby som dokázal pomáhať mužstvu."

Ako prebieha tvoja letná príprava?

"Trénujeme v Kremnici spoločne s Maťom Magdolenom, Jakubom Dubinom a Kubom Tatárom už dva mesiace. Stále sa pripravujeme na sezónu, chceli by sme to dať asi do konca augusta."

Čo očakávaš od novej sezóny?

"Verím, že veci okolo koronavírusu sa dajú do poriadku a sezóna bude normálne prebiehať. Káder bude kvalitný, ambície v klube sú vysoké, takže už sa veľmi teším na začiatok sezóny."

Ako hodnotíš vaše účinkovanie na tomto turnaji?

"Nemali sme tu žiadne ambície. Prišli sme si zahrať pre radosť. Na začiatku sme si sami prehrali vyrovnané zápasy, čo nás mrzí, ale celkovo je to zábava."

Prečítajte si aj

Kňažko do zámoria asi nepôjde, reálnejšie je zotrvanie vo Fínsku: S klubmi NHL je v kontakte, zlepšiť musí defenzívu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Babic

Diskusia

Podobné články