Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Fehérváry by mohol od Washingtonu dostať šancu v play-off

WASHINGTON - V play-off NHL 2019/20 síce bude Washington Capitals patriť medzi najsilnejšie tímy, ale otázniky sa vyskytujú. Ten najväčší je v defenzívnej línii mužstva.
Zdroj: 33970
Zdieľajte:

Celok z hlavného mesta USA totiž v posledných dvadsiatich dueloch pred prerušením súťaže vyhral iba osemkrát a až v dvanástich prípadoch ťahal za kratší koniec. Tréner Todd Reirden pritom točil obrancov a striedal dvojičky, pričom zo zostavy úplne vypadol Radko Gudas.

Prečítajte si aj

VIDEO Bratislava Capitals chce údajne získať dvoch obrancov Slovana

Tréningový kemp pre Capitals podľa The Athletic nemohol prísť v lepší čas. Očakáva sa, že väčšiu zodpovednosť dostane český bek Michal Kempný, jeho krajan Gudas by sa mal pobiť o šancu vrátiť sa do zostavy a s tímom si bude môcť sadnúť Brenden Dillon, ktorý po príchode zo San José Sharks odohral iba desať zápas, nebodoval.

Navyše, na súpisku by mohol Washington zapísať aj slovenského obrancu Martina Fehérváryho. Tiež o tom informuje The Athletic. Náš bek v ročníku 2019/20 odohral v NHL šesť zápasov, získal jeden bod za asistenciu. Na farme v Hershey Bears pridal 56 štartov (4+10).

Prečítajte si aj

Kňažko do zámoria asi nepôjde, reálnejšie je zotrvanie vo Fínsku: S klubmi NHL je v kontakte, zlepšiť musí defenzívu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: prohockeyrumours.com

Diskusia

Podobné články