Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bondra má so Zvolenom najvyššie ambície, kontakt so Slovanom neprebehol

ZVOLEN - Mladý útočník Radovan Bondra po sezóne v Slovane zmenil zamestnávateľa. Najbližší ročník odohrá za HKM Zvolen. Letnú prípravu absolvuje v banskobystrickej posilňovni Fit Factory, kde nám pár minút po oficiálnom oznámení podpisu zmluvy s "bryndziarmi" poskytol rozhovor.
Zdroj: 35558
Zdieľajte:

Ako sa zrodil prestup do Zvolena?

"S klubom som komunikoval asi týždeň alebo dva. Každým dňom častejšie a častejšie. Rozprával som sa aj s agentom a tie podmienky mi vyhovovali. Tím má vysoké ambície, podpísali veľa šikovných hráčov. Celkovo ma to zaujalo, a tak som neváhal."

Ambície budú teda úplne najvyššie?

"Verím, že áno. Ako som povedal, zmluvy podpísalo veľa šikovných a mladých chlapcov. Myslím si, že tím pozerá na najvyššie priečky v tabuľke a dúfam, že to tak naozaj aj bude."

Prečítajte si aj

Chromiak hodnotí sezónu v superlatívoch: Teraz sa chce prebojovať na MSJ, čo bude na drafte do NHL sa uvidí

Hovorilo sa aj o ponuke z Michaloviec. Ako to bolo?

"Michalovce ma kontaktovali pár týždňov po sezóne. Nejako som to nebral do úvahy. Chcel som počkať a dať si dokopy aj iné ponuky. Nakoniec som sa rozhodol pre Zvolen."

Aké sú tvoje osobné ciele v novej sezóne?

"Keďže klub pozerá na najvyššie priečky a ja takisto, tak sa budem snažiť pomôcť tímu čo najlepšie v každom jednom momente. Tam, kde ma tréner dá, tam sa budem snažiť pomôcť tímu, aby sme boli úspešní."

Prebehli rozhovory aj so Slovanom?

"V poslednej dobe sme nekomunikovali nijako. Ja si myslím, že teraz riešia iné veci ako podpisovanie hráčov."

Aká bola minulá sezóna?

"Bola to pre mňa zmena. Vrátil som sa zo zámoria naspäť. Trochu to trvalo, kým som sa do toho dostal, ale padol som do systému a nakoniec som bol, myslím si, platným členom pre tím."

Prečítajte si aj

Detva predstavila prvú posilu, prichádza bývalý obranca Nitry či Martina
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články