Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hokej bude fungovať aj po odchode Lintnera, Pukalovič zaujal jasné stanovisko

ZVOLEN - Prezident HKM Zvolen Dušan Mráz poskytol vyjadrenie k odchodu Richarda Lintnera z čela Pro-Hokeja. 42-ročný rodák z Trenčína skončil po piatich rokoch.
Zdroj: 34590
Zdieľajte:

Richardovi Lintnerovi sa osudným stali niektoré prešľapy, ktorým sa nevyhol v nedávnej dobe, ale aj tým skorším. Najprv to boli hráčske zmluvy, kde hráči poukazovali na rôzne nedostatky, pokračovalo to prvotným udelením štvrtého titulu Banskej Bystrici aj napriek tomu, že sa play-off neodohralo, no predstaviteľom klubov došla trpezlivosť, keď..."Hlavný dôvod odvolania je, že kluby nemajú s Pro-Hokejom uzavreté práva na reklamu. Richard to mal na starosti a upozorňovali sme ho na to," uviedol bezprostredne po odchode bývalého hokejistu z pozície šéfa Pro-Hokeja Milan Čanky, manažér Liptovského Mikuláša.

Prečítajte si aj

Košice robia všetko pre záchranu hokeja: Kľúčový dátum sa blíži

"Hokej na Slovensku fungoval pred Lintnerom a bude aj po ňom. Neviem, či sa nám podarí obsadiť tento manažérsky post takým mediálne zdatným človekom ako je Richard. To asi nie. Doteraz som sa v tomto priestore venoval vlastne iba marketingu. Pro-Hokej však riadil aj súťaž a v tejto oblasti som mal veľké výhrady. A nebol som sám. Preto väčšina klubov podporila pred sezónou 2019/2020 vznik Ligovej rady pod priamym vplyvom Slovenského zväzu ľadového hokeja.

Prečítajte si aj

Útočný líder Budapešti okúsi aj tretiu nadnárodnú ligu

Pred dverami je nová sezóna a s ňou kardinálna otázka: Ako ďalej? Podľa môjho videnia situácie potrebuje extraliga marketingového manažéra, ktorý dokáže zhodnotiť jej dodnes nevyužitý potenciál. Nech mi je dovolené s nadsádzkou konštatovať, že nový človek ani nemusí vedieť, čo je zakázané uvoľnenie... Taktiež sa musíme dôsledne a odborne venovať kontrole ekonomiky Pro-Hokeja.

Prečítajte si aj

Hokejisti orebra ik radost.SHL dostane poriadnu finančnú injekciu od štátu

Richardovi by som sa chcel poďakovať za jeho prínos v oblasti prezentácie našej najvyššej súťaže. Ten bol jedinečný! Prajem mu veľa úspechov s novým projektom, o ktorom hovoril na rozlúčkovej tlačovej konferencii. Myslím to úprimne," vyslovil sa v priamej reči pre sport.sk prezident Zvolena Dušan Mráz. Oveľa tvrdšie stanovisko zaujal Róbert Pukalovič. „Je to rozhodnutie klubov a ja sa len čudujem, prečo im to tak dlho trvalo. Len on mal z toho profit,“ povedal pre sport24.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk/sport24.sk

Diskusia

Podobné články