Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Situácia v HC Košice: Zviazané ruky manažéra Šťastného a otáznik nad prihlásením do ligy

KOŠICE - Situácia v košickom nie je vôbec priaznivá. Oceliari v minulosti medzi prvými s radosťou oznamovali príchody nových posíl, dnes len sledujú, ako im odchádzajú opory z nedokončenej sezóny 2019/20.
Zdroj: 31634
Zdieľajte:

Brankári Košarišťan, Škorvánek. Obrancovia Koch, Bučko, Čížek, Repe, Zeleňák a útočníci Denis Paršin, Dávid Skokan. Pomerne široký menoslov hráčov, ktorí nebudú v budúcej sezóne obliekať dres osemnásobného slovenského majstra. Počet končiacich hokejistov môže ešte pokojne stúpnuť. Napríklad najlepší strelec klubu Marcel Haščák je v pozícii čakateľa, ako sa vyvinie situácia, no čas už je pokročilý, a tak je veľká pravdepodobnosť, že po ňom siahne aj nejaký zahraničný celok. Košice do dnešných dní nemajú žiadneho hráča pod zmluvou.

Prečítajte si aj

Andrej Košarišťan odchádza z Tipsport ligy

„Tlačím na vedenie klubu, že do konca mesiaca musíme mať jasno v tom, čo ideme robiť a ako budeme postupovať. Ja mám už za dva mesiace pripravených niekoľko alternatív, čo sa týka kádra. Niektorí hráči s podpisom zmluvy sú ešte ochotní vyčkávať, iní to už, žiaľ, vzdali a odišli inam, čo im vôbec nevyčítam. Stále nevieme, či sa do Tipsport ligy prihlásime alebo nie. Ja čakám na to, kým mi vedenie oznámi, aký máme rozpočet a vtedy budem môcť začať skladať mužstvo,“ povedal pre Denník Korzár Jan Šťastný.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: korzar.sk

Diskusia

Podobné články