Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

TOP 5 najväčších úspechov Richarda Lintnera v pozícii riaditeľa Pro-Hokeja

BRATISLAVA - Na konci sa spomína len na to pozitívne a to platí aj pri Richardovi Lintnerovi, ktorý bol odvolaný z pozície riaditeľa Pro-Hokeja. Na svojej stredajšej tlačovke zhodnotil päťročné pôsobenie ako úspešné. Vybrali sme jeho päť najväčších úspechov počas piatich rokov.
Zdroj: 9011
Zdieľajte:

Zvýšenie tržieb Pro-Hokeja

Richard Lintner prichádzal po Vladimírovi Paštinskom v čase, kedy Pro-Hokej obchodoval na historicky najnižšej úrovni okolo jedného milióna eur ročne a nemal zriadené napríklad ani účty na sociálnych sieťach. Odvtedy ročné výnosy Pro-Hokeja narástli na vyše 3 milióny eur. Samotný Lintner pri tejto príležitosti vyzdvihol aj marketingový posun súťaže. Tieto veci sú proste neodškriepiteľné a veľmi dôležité aj pre budúcnosť.

Prečítajte si aj

Nový poradca pri hokejovej dvadsiatke Martin Dendis: V tomto na Slovensku veľmi zaostávame

Sprievodné akcie

Päť rokov vo funkcii, päť sprievodných akcií. Všetko odštartoval All-Stars víkend v Nitre, následne sa konal v Poprade a v roku 2018 zorganizoval Richard Lintner a spol. unikátny turnaj v Bratislave, kde sa proti sebe postavili výbery Tipsport ligy, EBEL, DEL a českej Extraligy. Aby toho nebolo málo, tak o rok neskôr prišiel ešte väčší nápad a to historicky prvé slovenské Winter Classic. Počas jedného víkendu videli fanúšikovia v Banskej Bystrici v sobotu zápas najväčších legiend slovenského hokeja a v nedeľu si to na ostro rozdali HC ´05 Banská Bystrica a HKM Zvolen. V januári tohto roku sa konal All-Stars víkend v Trenčíne, ktorý bol hodnotený veľmi pozitívne.

Aplikácia - Fantasy liga

Pri svojom lúčení s pozíciou riaditeľa Pro-Hokeja vyzdvihol Lintner aj aplikáciu Tipsport ligy. V nej sa nachádzajú štatistiky, články, ktoré vo výraznej miere vznikajú práve vďaka spolupráci s našim portálom hokejovysvet.sk a hlavne Fantasy liga. Fanúšikovia si skladajú zostavu z hráčov najvyššej slovenskej súťaže a zbierajú body. Tí najlepší získavajú ako odmeny televízor alebo mobilný telefón. Taktiež si môžu vymeniť body za predmety zo E-shopu, kde sú puky, šály, tričká, šiltovky alebo kartičky, ku ktorým sa ešte dostaneme.

Prečítajte si aj

Skúsený obranca vo Zvolene pokračovať nebude, hľadá si nový klub

Letný kemp

Tipsport liga vždy v lete organizuje letné kempy pre deti zo sociálne znevýhodneného prostredia. Tie sú pre malých hokejistov zadarmo, navyše majú o programe postarané. Chodia nielen na ľad, ale aktivity sú aj mimo ľadovej plochy. Okrem toho sa vždy stretnú so známymi osobnosťami nielen z hokejového, ale celkovo športového prostredia.

Kartičky

U fanúšikov obľúbené kartičky majú za sebou už niekoľko edícií. Nedávno vyšla dokonca druhá počas sezóny 2019/20 a okamžite sa vo veľkom začali vypredávať. Zberateľské karty sú niečo, čo slovenská liga v minulosti nemala zabehnuté, pričom vo svete a hlavne v zámorí sa takto aj dospelí ľudia "bavia" vo veľkom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články