Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pardubice ohlásili získavanie veľkých posíl, hviezdneho útočníka s minulosťou v NHL neulovia: Je to kačica, hovorí klub

PARDUBICE - Český extraligový klub HC Dynamo Pardubice začína novú cestu klubovej filozofie. Mužstvo má za sebou v poslednom období slabé vystúpenia a potácanie sa na spodných priečkach tabuľky.
Zdroj: 35515
Zdieľajte:

Pardubíc sa ujal nový majoritný akcionár Petr Dědek. Predstavil smelé plány a spomína sa aj zisk titulu v horizonte do troch rokov. "Som veľmi ambiciózny. Od začiatku som hovoril, že pokiaľ do hokeja vstúpim, náš tím a celé predstavenstvo dostane jasnú úlohu - hrať v play-off a samozrejme, pokúsiť sa vybojovať titul k stému výročiu klubu. Toto je náš cieľ," vyhlásila nová tvár na čele Pardubíc.

Prečítajte si aj

Českého mladíka reči o protekcii trápili, za kariérny rast ďakuje bitkárovi

Klub sa pustil do veľkého podpisovania jednotlivcov, ktorí budú tvoriť káder pre nadchádzajúcu sezónu. V sieti už skončili Juraj Mikuš, Jan Kolář, Stepan Zacharčuk, Ondřej Vala, či Jakub Nakládal. V kuloároch sa skloňovalo tiež meno Wojtek Wolski. Mimoriadne skúsený útočník, ktorý má za sebou minulosť v NHL, naposledy bol hráčom Třinca. S oceliarmi sa však doteraz nedohodol na novom kontrakte. Médiá informovali, žeby si mohol obliecť dres Dynama. Dědek to však jasne dementoval.

Prečítajte si aj

VIDEO Gap angažoval slovenského útočníka, ktorý v minulosti skúšal šťastie v Poprade a Michalovciach

"Musím to vyvrátiť. Wolski je hráč, ktorý je veľmi produktívny a na veľmi vysokej úrovni. V Pardubiciach však nepočítame s jeho angažovaním. Špekulácia okolo neho a nášho klubu je teda kačica," jasne odpovedal Petr Dědek pre hokej.cz.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokej.cz

Diskusia

Podobné články