Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Budem ešte lepší ako v minulej sezóne, hovorí Zuzin. So Zvolenom má po odmietnutí troch ponúk najvyššie ambície

ZVOLEN - Slovenský útočník Peter Zuzin bude v sezóne 2020/21 nastupovať za HKM Zvolen. Napriek ďalším ponukám sa rozhodol ostať v materskom klube, s ktorým bude mať najvyššie ambície. Úspešný chce byť aj po osobnej stránke, čomu podriaďuje všetko. S letnou prípravou začal už 1. apríla. V zaujímavom rozhovore pre hokejovysvet.sk prezradil 29-ročný útočník ešte viac.
Zdroj: 34800
Zdieľajte:

Prečo ste sa rozhodli zotrvať vo Zvolene?

V momentálnej situácii to bolo najlepšie a najrozumnejšie rozhodnutie. Zvolen mi ponúkol podmienky, ktoré som nemohol odmietnuť aj napriek tomu, že situácia je neistá. Pre Zvolen som sa rozhodol samozrejme aj preto, lebo budem môcť byť doma a je to môj materský klub.

Mali ste aj iné ponuky?

Mal som ponuky z Košíc, Popradu, Banskej Bystrice a ruskej VHL.

Prečítajte si aj

Gajdoš si vybral Zvolen kvôli možnosti hrať seniorský hokej, chce získať miestenku na MSJ

Bude cieľom v novej sezóne získať titul?

Určite, pre každého hráča je veľká motivácia získať titul. Keby som povedal, že ho nechcem, tak by som bol blázon. Momentálne si ale prajem, aby sa liga začala a dokončila sa finálovým zápasom.

Aké sú vaše osobné ambície v novom ročníku?

Byť ešte lepší ako minulú sezónu. Som o tom presvedčený, že to tak bude! Samozrejme, chcem taktiež pomôcť mužstvu a byť oporou pre hráčov a trénera.

Bude pre vás jedným z cieľov aj znova dostať pozvánku do reprezentácie?

Určite bude pre mňa cieľom sa dostať do reprezentácie!

Mali ste už debatu s trénerom Oremusom?

S trénerom Oremusom som ešte nebol v kontakte, ale myslím si, že bude veľa príležitostí na konverzáciu.

Čo hovoríte na mužstvo, ktoré sa zatiaľ formuje vo Zvolene?

Som rád, že vo Zvolene sa zase stretne dobrá partia. To je jeden z faktorov na úspech. Aj to zavážilo na mojom rozhodnutí. Ešte je niekoľko hráčov, ktorí sa rozhodujú pre podpis zmluvy so Zvolenom. Budem rád, ak sa to podarí. Mená zatiaľ nebudem prezrádzať. Dúfam že sa ich čoskoro dozviete.

Určite ste už začali prípravu na suchu. Ako a kde sa pripravujete?

Ja sa pripravujem od 1. apríla. Nie je to fór, je to realita, takže mám za sebou už skoro tri mesiace prípravy. Začal som prípravu v prírode, na vzduchu a na preliezkach, kde som posilňoval s vlastnou váhou, chodil som na atletickú dráhu a behal som schody. Keď sa uvoľnili opatrenia, tak som do toho zapojil plaváreň a posilňovňu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články