Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ľubomír Višňovský neprijal ponuku Šatana: Chcel som byť spolutvorcom, nie figúrkou

BRATISLAVA - "Zlatí" chlapci z MS 2002 sa postupne chopili viacerých postov v slovenskom hokeji s cieľom zlepšiť v ňom pomery.
Zdroj: 31468
Zdieľajte:

Niektorí bývalí hráči zasadli na stoličky vo Výkonnom výbore SZĽH, vyskúšali si prácu asistenta pri seniorskej reprezentácii. Miroslav Šatan je dokonca prezidentom zväzu a manažérom národného tímu. Pred pár dňami predstavil jednotlivých trénerov reprezentačných výberov. Na jeho zozname sa objavil jeho kolega z najcennejšieho dresu Ľubomír Višňovský. S ponukou ho oslovil v hodine dvanástej. Topoľčiansky odchovanec sa rozhodol neakceptovať ju.

Prečítajte si aj

Michael Parks naložil Zvolenu: Pod Pustý hrad už nikdy!

"Dostal som od neho ponuku ako tréner, to však bolo pre mňa skoro. Potom mi ponúkol možnosť byť ambasádorom reprezentácie do 18 rokov. On však už mal všetko pripravené. V pondelok ráno predstavoval trénerský tím osemnástky, mne v nedeľu večer volal, či to nechcem zastrešiť. Myslím, že to bolo dosť nešťastné, mohli sme to tvoriť spolu a od začiatku a nie ma tam dať ako figúrku. Preto som túto ponuku odmietol," uviedol Višňovský pre sport24.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport24.sk

Diskusia

Podobné články