Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Michael Parks naložil Zvolenu: Pod Pustý hrad už nikdy!

ZVOLEN - Americký hokejista Michael Parks v jednom z rozhovorov vyjadril negatívny postoj ku poslednému klubu, ktorým bol HKM Zvolen.
Zdroj: 34407
Zdieľajte:

28-ročný pravý krídelník odohral za Zvolen 23 zápasov. Nastrieľal 6 gólov, ku ktorým pridal 13 asistencií. Tento víkend na sociálnej sieti Instagram bol uverejnený rozhovor s rodákom zo St. Louis. O dvojnásobnom majstrovi sa vyjadril veľmi záporne.

Prečítajte si aj

Marek Kolba skončil v Michalovciach, bude trénovať v Poprade

"Zvolen sa mi nepáčil. Je to hrozné miesto. Stále ešte nevyplatili peniaze, ktore dlhujú hráčom. Boli časy, keď výplaty neboli vyplatené včas. Klub je zle prevádzkovaný. Je to skutočne škoda, pretože majú lojálnu fanúšikovskú základňu. Majiteľom HKM Zvolen nemôžete dôverovať," povedal Parks pre Žijeme hokejom.

Prečítajte si aj

NHL hlási ďalšie množstvo nakazených hokejistov

V prvej časti odpovede jasne naznačil, že pod Pustým hradom nebol spokojný hlavne s tým, že doteraz nedostal peniaze, s ktorými je však všeobecne problém na celom svete. Záver bol z jeho strany trochu ostrejší. "Už nikdy nebudem hrať za Zvolen. Nie je to profesionálna organizácia. Stále dlhujú hráčom platy," doplnil rozhorčený Michael Parks.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články