Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Seniorský hokej sa znovu odkladá

PREŠOV - Tretie najväčšie mesto čaká ďalšia sezóna bez mužského hokeja.
Zdroj: 35444
Zdieľajte:

Prešovský zimný štadión zatvorili v máji 2018 kvôli zlej statike vyše päťdesiatročnej strechy. Projektovú dokumentáciu bolo nutné viackrát prerábať, pretože sa našlo množstvo nezrovnalostí. V prvom roku hrávali hokejisti Prešova vo Zvolene a po sezóne zanikli. Na hokejovej mape budú chýbať aj teraz.

Prečítajte si aj

FOTO V Banskej Bystrici sa mierne zvýši kapacita, otáznik visí nad jednou tribúnou

Otázku, kedy uvidia opäť seniorský hokej, si kladú aj priaznivci. „Mrzí ma, že im musím dať takú odpoveď, no toto je realita," uviedol pre Prešovský večerník tréner Peter Křemen, ktorý šéftrénerom mládeže Prešov Penguins, n.o. a zároveň sklamal fanúšikov. Šarišania hokejovo ožili pred štyrmi rokmi. Na lavičke so skúseným Antonom Tomkom vyhrali základnú časť a ašpirovali na baráž o Tipsport ligu. Křemen bol vtedy jeho asistentom, a tak má približne jasno v tom, čo by sa mohlo v budúcnosti uskutočniť.

Prečítajte si aj

Takáča zlákali mená, ambície aj istota. Skladba kádra dáva Spilarovi hlavu a pätu

„Pokiaľ ho bude takpovediac spravovať spoločnosť KC Investment, za ktorú jednoznačne hovoria výkony a výsledky v sezóne 16/17 , no hlavne korektný prístup jej vedenia k všetkým hráčom i členom realizačného tímu – a pokiaľ bude záujem druhej strany, rád sa budem podieľať na činnosti tímu,“ dodal Peter Křemen.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: povecernik.sk

Diskusia

Podobné články