Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO V Banskej Bystrici sa mierne zvýši kapacita, otáznik visí nad jednou tribúnou

BANSKÁ BYSTRICA - Zimný štadión v Banskej Bystrici o mesiac bude podliehať ďalšej rekonštrukcii.
Zdroj: 34148
Zdieľajte:

Od roku 2013 sa povráva o dokončení severnej časti štadióna, no reálna podoba nastane v roku 2021 a fanúšikovia sa konečne budú môcť posadiť do nových sedačiek. Firma MBB v súčasnosti hľadá zhotoviteľa stavby. Hráči Banskej Bystrice by mali svoje útočisko počas budúcej sezóny nájsť buď v Brezne alebo Žiari nad Hronom.

Prečítajte si aj

Takáča zlákali mená, ambície aj istota. Skladba kádra dáva Spilarovi hlavu a pätu

Rekonštrukcia západnej časti prinesie zvýšenie kapacity o cca 140 miest, no zároveň sa zníži počet na státie pre členov fanklubu. Na západnej tribúne nájde komfortné sedenie 663 ľudí a pribudne tiež 99 miest na státie. Novinkou majú byť aj nové VIP priestory s počtom na sedenie tridsať miest. Nad nimi sa počíta s inštalovaním LED obrazoviek. Projekt zahŕňa výstavbu reštauračných a pohostinských služieb.

Prečítajte si aj

Michalovce ulovili posilu z Popradu, v klube ostáva slovenský veterán

“Na projekte prestavby západnej tribúny nie je potrebné pre EYOF nič špeciálne meniť, keďže už v pôvodnom zadaní sa prioritne riešilo zvýšenie kapacity západnej tribúny o plnohodnotné miesta s kvalitným výhľadom na hraciu plochu a maximálne účelné, funkčné a komfortné využitie všetkých priestorov v zázemí,” informovalo pred rokom bbonline.sk MBB, a.s.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: bbonline.sk

Diskusia

Podobné články