Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Žilina čoskoro predstaví nové logo a názov klubu

ŽILINA - V stredu, 17. júna, sa uskutoční tlačová konferencia pri príležitosti predstavenia nového názvu a loga hokejového klubu MsHK Žilina.
Zdroj: 29831
Zdieľajte:

Na tlačovke sa zúčastnia noví členovia predstavenstva Rastislav Chovanec a Maroš Jakubek, ako aj ďalší predstavitelia a spolupracovníci hokejového klubu.

Novým majiteľom Mestského hokejového klubu Žilina sa začiatkom júna stala spoločnosť LUPIZA, s.r.o., Žilina. Primátor Žiliny Peter Fiabáne podpísal s predstaviteľmi spoločnosti zmluvu o kúpe akcií MsHK Žilina a mesto odovzdalo novému majiteľovi klubu hromadné akcie na meno.

Prečítajte si aj

Najlepšia formácia zložená z ruských hráčov, ktorí pôsobili na Slovensku

Predaj 100 percent akcií akciovej spoločnosti MsHK Žilina v nominálnej hodnote 25.000 eur spoločnosti LUPIZA, s.r.o., Žilina za cenu 31.925 eur schválili v polovici mája poslanci Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Žiline. Podľa vedúceho odboru právneho, majetkového a verejného obstarávania Mestského úradu (MsÚ) v Žiline Erika Štefáka má Žilina dať spoločnosti LUPIZA podľa zmluvy hokejový štadión za jedno euro, finančnú dotáciu vo výške 75.000 eur ročne a štyri hodiny ľadovej plochy denne.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články