Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Andrej Sekera naberá kondíciu u bývalého spoluhráča z reprezentácie a vie, kedy sa má hlásiť v Dallase

BOJNICE - Slovenský obranca Andrej Sekera sa v súčasnosti pripravuje doma na pokračovanie prerušenej sezóny 2019/20 v NHL.
Zdroj: 33659
Zdieľajte:

Bojnický rodák v pozitívnom svetle dal o sebe vedieť v čase pandémie koronavírusu, keď nemocnicu vo svojom kúpeľnom meste podporil sumou 100 000€ na kúpu potrebného materiálu. Tentoraz pozornosť sústreďuje na blížiaci sa reštart NHL. Jeho zamestnávateľ Dallas Stars sa dostal do vyraďovacej fázy.

Prečítajte si aj

VIDEO Oblečie si v budúcnosti dres Slovenska americký útočník so slovenskými koreňmi?

„Ak sa situácia v Amerike, čo sa týka pandémie, nezmení k horšiemu, informácie mám také, že 10. júla sa máme hlásiť v klube. Následne by sme všetci hráči išli do dvojtýždňovej karantény a potom by nasledoval zhruba trojtýždňový kemp aj s prípravnými zápasmi. Takže niekedy koncom augusta by pokračovala súťaž s 24 klubmi vyraďovacou formou play-off,“ ozrejmil pre cas.sk skúsený obranca.

Prečítajte si aj

Osemnásobný slovenský šampión sa inšpiroval Čechmi a spúšťa novinku: Vznikla v spolupráci s Libercom

O tri dni 34-ročný reprezentant s rodinou zvolil odchod na chalupu neďaleko Púchova. Každý deň absolvuje tréningový proces, no chodieva aj na ľad. „Do Trenčína to nemám ďaleko. Majo Gáborík má na svojom zimáku už ľad, takže som ho poprosil, či nemôžem dvakrát do týždňa u neho hodinku trénovať. Dohodli sme sa rýchlo,“ dodal Andrej Sekera.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: cas.sk

Diskusia

Podobné články