Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Osemnásobný slovenský šampión sa inšpiroval Čechmi a spúšťa novinku: Vznikla v spolupráci s Libercom

KOŠICE - Tipsportligový klub HC Košice vkročí do nového ročníka 2020/21 so zaujímavou novinkou.
Zdroj: 35349
Zdieľajte:

Na trh prichádza KIS (Klubový informačný systém). S touto webovou a mobilnou aplikáciou prišli nedávno v Česku, ktorú začalo používať päť klubov a má výrazne uľahčiť prácu trénerov s hráčmi či komunikáciu s rodičmi. Zároveň sú všetky dôležité informácie na jednom mieste. Košice budú prvým klubom na Slovensku. KIS vznikol v participácii s českým Libercom.

Prečítajte si aj

VIDEO Oblečie si v budúcnosti dres Slovenska americký útočník so slovenskými koreňmi?

„Sme radi, že môžeme túto aplikáciu ako prví zaviesť na Slovensku a očakávame, že nám pomôže sprehľadniť fungovanie mládežníckych tímov. Aplikácia umožňuje efektívne komunikovať s hráčmi, rodičmi a trénermi, kompletne pokrýva tréningový a zápasový proces, ponúka možnosť skautovania vlastných hráčov a vedenie ich štatistík.

Prečítajte si aj

Európe vládne CSKA Moskva, Bystrica so Slovanom klesli, Michalovce sa vyšvihli

Vývojári nezabudli ani na správu platieb a dokumentov. To všetko nájdu hráči, tréneri a rodičia v prehľadnej mobilnej aplikácii s užitočnými e-mailovými a push notifikáciami. Pri prezentácii riešenia sme dostali odpovede na všetky naše otázky. Sympatické bolo aj to, že si zástupcovia vývojára hneď zapisovali aj podnety z našej strany. Myslím, že spolu aplikáciu nastavíme presne pre potreby HC Košice. Na podobnej aplikácii sme začali pracovať v spolupráci s našim IT partnerom firmou Ness, no toto hotové riešenie je perfektné a my sa môžeme sústrediť na ďalšie inovácie. Tie sú súčasťou našej stratégie.

Prečítajte si aj

Matej Češík sa zo Znojma vrátil späť do Banskej Bystrice

Do práce zanášame prvky a poznatky získané na stážach v špičkových európskych a NHL kluboch. Ako pri zavedení Slovensko-českej cesty pri tvorbe kádru, chceme byť klubom, ktorý zavádza nové trendy a inovácie, inšpiruje ostatné kluby na Slovensku a prispieva tak k celkovému zlepšovaniu podmienok v hokeji,“ informoval športový manažér východniarov Jan Šťastný. Oceliari predpokladajú spustenie aplikácie počas mesiaca jún.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hckosice.sk

Diskusia

Podobné články