Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ruský veľkoklub získal dve výrazné posily: Prišli skúsenosti z NHL aj zlato zo slovenských MS

MAGNITOGORSK - Ruský účastník KHL Metallurg Magnitogorsk vystužil svoju ofenzívu. Do klubu prišli Juho Lammikko a Taylor Beck. Obaja podpísali ročné kontrakty.
Zdroj: 26447
Zdieľajte:

24-ročný fínsky hokejista Lammikko v minulej sezóne nastupoval za Kärpät v Liige. Nazbieral 51 bodov za 22 gólov a 29 asistencií. Bol šiestym najproduktívnejším hráčom súťaže. Predtým si zahral 40 zápasov za Floridu Panthers v NHL. Okrem iného má na konte aj zlato z MS 2019, ktoré sa konali na Slovensku.

Prečítajte si aj

VIDEO Bývalý obranca Zvolena či Trenčínu prestupuje do materského klubu v Prahe

29-ročný Beck bol v predošlom ročníku asistentom kapitána v tíme Avangard Omsk, podarilo sa mu zaknihovať 39 bodov (14+25). V KHL pôsobí od sezóny 2017/18, hrával tiež za Jekaterinburg a Kunlun. Za Nashville Predators, New York Islanders, Edmonton Oilers a New York Rangers absolvoval 97 stretnutí NHL (11+12).

Metallurg Magnitogorsk ale okrem dvoch posíl hlási aj odchody. Do konkurenčného Avangradu Omsk odišli obranca Alexei Bereglazov a útočník Ilja Kablukov, ktorý má na konte dvakrát Gagarinov pohár a tiež zlato zo ZOH 2018 v Pjongčangu.

Prečítajte si aj

Novela zákona o športe pomôže zväzom, podujatia nad tisíc ľudí by sa (možno) mohli organizovať
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články