Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Košice po vzájomnej dohode ukončili spoluprácu s Výkonným riaditeľom

KOŠICE - V klube HC Košice pod vplyvom pandémie koronavírusu doposiaľ počítajú iba odchody.
Zdroj: 35333
Zdieľajte:

V kádri východniarov oficiálne skončili Patrik Koch (Vítkovice), Martin Bučko (návrat z hosťovania do Pardubíc), Denis Paršin (zrejme návrat do KHL) a Václav Čížek, ktorý sa obzerá po angažmáne v rodných Čechách. K 31.5. v klube skončil po vzájomnej dohode aj Výkonný riaditeľ Norbert Koch.

Prečítajte si aj

Nesmieme byť ticho, hovorí Zdeno Chára

„Noro od začiatku skvele zapadol do nášho tímu a v Košiciach odviedol výbornú prácu. Bol pri zrode nových koncepcií a nápadov, prispel aj k budovaniu dobrých vzťahov so SZĽH i na pôde Pro-Hokeja. Škoda, že dobre rozbehnutú sezónu prekazila pandémia. Norovi úprimne ďakujem za jeho prínos a prajem mu veľa úspechov v jeho ďalšej kariére,“ uviedol k jeho odchodu prezident oceliarov Július Lang.

Prečítajte si aj

V Pittsburghu si protesty odskákala klubová legenda, majiteľ zachránil kameramana

„Chcel by som sa touto cestou poďakovať za možnosť pôsobiť v tak renomovanom klube ako sú HC Košice. Bolo mi cťou byť pri zrode novej tváre klubu a určení jeho nového moderného smerovania. Prajem celému klubu, skvelým ľuďom pôsobiacim v ňom a fanúšikom HC Košice, aby tá nastolená cesta, pri ktorej som mohol byť aj ja bola čo najrýchlejšie zase o krásnych športových emóciách a radosti z tohto krásneho športu,“ podotkol na margo svojho konca Norbert Koch pre oficiálnu stránku osemnásobného majstra Slovenska.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hckosice.sk

Diskusia

Podobné články